Samenwerkingspartners

EldersVR

Dagelijks worden deze VR brillen gebruikt met als primair doel het terugdringen van angst, eenzaamheid en depressie.

BrainTrainerPlus

BrainTrainerPlus™ is ontwikkeld als hulpmiddel om het denkvermogen en het geheugen van ouderen en mensen met – beginnende – dementie of Alzheimer te stimuleren.

Hertek

Hertek Care, onderdeel van de Hertek Groep, garandeert al ruim 25 jaar veiligheid en welzijn voor mensen in de zorg. Hertek Care adviseert, implementeert en begeleid, met al haar expertise, klantgerichte zorgtechnologie en -domotica ter ondersteuning van cliënten, zorgmedewerkers en zorgprocessen.

&Happy

&happy maakt games en apps die mensen plezierig vinden om te spelen. Tegelijkertijd helpen ze de speler en ons met het ophalen van waardevolle informatie, die we vervolgens kunnen gebruiken om te achterhalen welke activiteiten bijdragen aan een ideale dag of een gelukkig moment.

Poetic Memory

POETIC MEMORY is meer dan een memoryspel. Het is ontwikkeld speciaal voor mensen met dementie. Zoals de bedenker en maker van het spel, Arianne Faber, het zegt: ‘Het ergste van dementie is niet het geheugenverlies. Het is het verlies van de verbinding die ons samenbrengt.

QDNA

Patiëntervaringen en meer. Een platform vele oplossingen.
Wij bieden oplossingen voor kwaliteit orkestratie, zodat toonaangevende zorgaanbieders en individuele behandelaren de best passende zorg kunnen bieden en zo hun verhaal kunnen vertellen.

Genootschap Gepersonaliseerde Zorg

Het Genootschap richt zich op verspreiding en ontwikkeling van gepersonaliseerde zorg: zorg die is afgestemd op de behoeften, voorkeuren en waarden van de patiënt.

CRDL (Cradle)

De CRDL is een interactief houten zorginstrument dat een nieuwe vorm van contact mogelijk maakt door aanraking tussen mensen te vertalen in geluid.

FWG Progressional People

FWG Progressional People is hét advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg. FWG Progressional People helpt zorgorganisaties te reageren op transities en te anticiperen op de toekomst.

Philips Healthcare Experience Solutions

Koninklijke Philips N.V. is een veelzijdig technologiebedrijf, gericht op het verbeteren van de levens van mensen door middel van zinvolle innovaties. Wij zijn van mening dat zinvolle oplossingen – die echt het verschil maken.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan