Samenwerkingspartners

EldersVR

Dagelijks worden deze VR brillen gebruikt met als primair doel het terugdringen van angst, eenzaamheid en depressie.

&Happy

&happy maakt games en apps die mensen plezierig vinden om te spelen. Tegelijkertijd helpen ze de speler en ons met het ophalen van waardevolle informatie, die we vervolgens kunnen gebruiken om te achterhalen welke activiteiten bijdragen aan een ideale dag of een gelukkig moment.

QDNA

Patiëntervaringen en meer. Een platform vele oplossingen.
Wij bieden oplossingen voor kwaliteit orkestratie, zodat toonaangevende zorgaanbieders en individuele behandelaren de best passende zorg kunnen bieden en zo hun verhaal kunnen vertellen.

CRDL (Cradle)

De CRDL is een interactief houten zorginstrument dat een nieuwe vorm van contact mogelijk maakt door aanraking tussen mensen te vertalen in geluid.

FWG Progressional People

FWG Progressional People is hét advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg. FWG Progressional People helpt zorgorganisaties te reageren op transities en te anticiperen op de toekomst.

OMC Aromatherapie geursystemen

Hoe ruikt het bij U op de afdeling? OMC aromatherapy geursystemen zorgt voor aangenaam geurende verpleegafdelingen in zowel care als cure middels het centraal aangestuurde OMC geursysteem dat etherische oliën gecontroleerd over de afdeling verneveld.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan