Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

Als netwerkorganisatie, werkt Planetree graag samen voor meer mensgerichte zorg, met mensen en organisaties die haar bij die missie kunnen helpen. Mensen en organisaties die veel kennis en ervaring hebben op bepaalde gebieden. Zo werken we op bepaalde thema’s samen, in bepaalde concrete initiatieven, maar ook met commerciële partners die producten of diensten bieden, die mensgerichte zorg kunnen ondersteunen en stimuleren. Hieronder vind je daarvan verschillende voorbeelden.

CORPORATE MEMBERSHIP

Onze partners zijn onze partners omdat ze dezelfde missie hebben. Het Corporate Membership is ontwikkeld om elkaar vooruit te helpen door samen te werken aan oplossingen voor de zorg van morgen.

Word partner en presenteer jouw organisatie aan het Planetree netwerk. Het Planetree netwerk bestaat o.a. uit langjarig gecommiteerde (zorg)organisaties uit alle sectoren in binnen – en buitenland en zijn koplopers op het gebied van mensgerichte zorg. Klik op het document voor meer informatie.

GEBIEDEN VAN SAMENWERKING

Op verschillende thema’s werken we met organisaties samen, zoals;

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan