Hoe wij helpen

Hoe wij helpen

Mensgerichte zorg levert jouw zorgorganisatie interne, externe, financiële en culturele voordelen op. Met het bieden van mensgerichte zorg, worden patiënten/cliënten actief betrokken, sluit je als organisatie aan bij de huidige opdracht om de volksgezondheid beter te beheren en verbeter je de prestaties van je organisatie op het gebied van kwaliteit, veiligheid en patiënt/cliënt- en medewerker ervaring.

Wij helpen je het volgende te verbeteren

We werken samen aan nieuwe perspectieven, manieren van werken om patiënten/cliënten en naasten bij de eigen zorg te betrekken. Met onze ondersteuning leggen we niet alleen de nadruk op het bieden van een excellente patiënt/cliëntervaring, maar ook op het verbeteren van gezondheidsresultaten, algemeen welzijn en kwaliteit van leven. Deze accentverschuiving van het verlenen van zorg en diensten aan mensen naar het verlenen van zorg samen met hen is niet alleen goed voor patiënten/cliënten, maar ook voor de reputatie, het marktaandeel en de winstgevendheid van de organisatie.
Planetree biedt ondersteuning bij het creëren van een cultuur van continu verbeteren. Het vermogen om verandering te stimuleren vraagt om een helder gedefinieerde visie, het kennen van de ervaringen en prioriteiten van de belanghebbenden, actief betrokken leiderschap en effectieve organisatiestructuren.
Tevreden en betrokken medewerkers staan aan de basis van het verlenen van mensgerichte zorg. Daarom maken we steeds aanspraak op de intrinsieke motivatie van teams en medewerkers. Planetree werkt altijd vanuit ‘the why’ en de ambitie en waarden van de organisatie. We bieden de bouwstenen voor het verbeteren van de teamdynamiek en het ontsluiten van het potentieel van medewerkers om resultaten te creëren waar ze trots op zijn.
Planetree helpt je organisatie bij het creëren van een organisatiecultuur waarin continu leren en ontwikkelen de norm is, gedreven door de stem van de patiënt/cliënt. Dit zodat je zelf en samen steeds verantwoordelijkheid kan nemen voor je werk en verder kan verbeteren.  Praktisch, resultaatgericht en versneld.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan