Sprekersbureau

Sprekersbureau

Met ervaren, deskundige en dynamische sprekers met verschillende achtergronden, is het Planetree Sprekersbureau een belangrijke bron voor iedereen die een spreker of moderator nodig heeft voor een aankomend evenement, vergadering of conferentie.

Sprekers met ervaring

Potentiële sprekers zijn onder meer leidinggevenden in de gezondheidszorg, inhoudsdeskundige experts in mensgerichte zorg, zorgprofessionals, voorvechters van cultuurverandering – allemaal met ervaring uit de eerste hand in wat er nodig is om op een waardevolle manier met patiënten/cliënten en hun naasten om te gaan, medewerkers te motiveren en inspireren en de manier waarop gezondheidszorg wordt geleverd te transformeren.

Het succes van een presentatie, keynote, workshop of retraite hangt af van het vinden van de juiste persoon om de juiste inhoud voor jouw publiek te leveren. Naast onderstaande sprekers, hebben we een groot (inter)nationaal netwerk van mensen met ervaring in mensgerichte zorg. Samen met jou zoeken we naar de beste spreker voor jouw groep, interessegebieden en het gewenste format.

Meer weten? Kijk hieronder voor de sprekers uit het Planetree Team, klik op de button of bel of mail voor een vrijblijvend gesprek;

088 – 2006 880 of info@planetree.nl

Sprekers uit het Planetree Team

Marita Bossers

Marita is een nationaal en internationaal geliefd spreker. Zij heeft inmiddels jarenlange kennis en ervaring in alle sectoren van de zorg; van ziekenhuis tot thuiszorgorganisatie en van ouderenzorg tot geestelijke gezondheid- en gehandicaptenzorg. In haar rol als directeur bij Planetree ondersteunt ze dagelijks al deze zorgorganisaties in het bieden van zorg zoals je die je dierbaren gunt. 

Naast dat ze in Nederland ervaring heeft in het spreken voor een divers publiek op bijvoorbeeld het congres van Qruxx over persoonsgerichte zorg en de eigen Planetree Conferentie, was zij eerder al te zien op het Patient Experience Forum van Hamad Medical Corporation in Doha. Ook sprak zij in Birmingham op het Leaders in Health congres en had ze een prominente rol als spreker en sessieleider op het Planetree International Conference in Orlando.

Marij Naarding

Zoek je een enthousiaste spreker die veel weet van- en met passie kan spreken over bijvoorbeeld brein, mindset, persoonlijke kracht en elegant begrenzen? Iemand die kan raken en die gewend is haar visie te geven, onder andere over hoe je als leidinggevende of medewerker kunt inspelen op de veranderende actualiteit binnen de (zorg)arbeidsmarkt? Of over hoe jij jouw cirkel van invloed kunt gebruiken? Dan is Marij die sprankelende spreekster die je zoekt. 

Met veel expertise weet ze een klein en groot publiek steeds op een laagdrempelige manier te inspireren. Daarnaast is zij een zeer ervaren adviseur en trainster. 

Wil je Marij aan het werk zien, dan kan dat hier. En wil je meer achtergrondinformatie over Marij, dan vind je die hier.

Wyneke Oostenveld

Wyneke is met recht een expert op het gebied van mensgerichte zorg. Met haar jarenlange ervaring in het adviseren en beoordelen van zorgorganisaties over de Mensgerichte Zorg Certificering, kent ze de zaken die verschil maken van binnen en van buiten. Ze voert gesprekken met- en beweegt daarbij gemakkelijk door – verschillende lagen van organisaties, van bestuurs- en managersniveau tot zorgprofessionals en andere medewerkers op de werkvloer. Daarin heeft ze als trainer, leidinggevende en projectleider ontdekt, dat de intrinsieke motivatie de sleutel is tot het in beweging krijgen van mensen en organisaties. Van belang is voor haar steeds iedereen een luisterend oor te bieden en mee te laten doen; ‘Nothing about me, without me’. Wil je meer weten over Wyneke? Kijk dan hier.

Roos Trooster​

Als psycholoog heeft Roos ruim 25 jaar ervaring in de zorg als strategisch adviseur, manager, ontwikkelaar en implementatie-regisseur in cure en care. Ze is een expert in persoonsgerichte kwaliteit,  patiëntveiligheid en samenwerken in grote zorgorganisaties en netwerken. Daarbij leidde ze landelijke programma’s over patiëntveiligheid en kwaliteit en sprak ze al op diverse internationale congressen. Bij alles wat ze doet stelt ze zich de vraag: wordt de patiënt of cliënt hier écht beter van? In het dagelijkse werkzame leven geeft Roos advies over mensgerichte zorg in beginnende en gevorderde organisaties en netwerken en biedt ze ondersteuning als (tijdelijk) projectleider. Ze is een sparringpartner voor leidinggevenden, zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen. Hier vind je meer over Roos.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan