Agenda

Agenda

Hieronder vind je een overzicht van onze aankomende evenementen. We ontmoeten je graag! Waar van toepassing staat een aanmeld-link. Staat die er niet, dan kun je je voor dat evenement niet meer aanmelden of dan loopt de aanmelding op een andere manier, die vermeld wordt in de tekst bij het betreffende evenement.

30
oktober
30 oktober

Planetree International Conference

Eind oktober staat alweer de tweede Internationale Planetree Conferentie van 2022 op het programma! Waar er voorheen altijd één conferentie per jaar werd georganiseerd, stonden er na twee jaar stilte door corona maar liefst twee conferenties gepland. De eerste in Anaheim was een groot succes en we kunnen dan ook niet wachten tot de tweede conferentie in Baltimore! Reis je met ons mee? In de brochure vind je alle informatie over de reis en hoe je je kunt aanmelden. Je vindt hem via de knop hieronder. Vragen of aanmelden? Mail naar info@planetree.nl
7
november
15.00-16.00

Webinar: Mensgerichte zorg certificering: maakt zorg beter en werk leuker!

Een webinar samen met Jaap Wielaart van WVO Zorg. Meer informatie over dit webinar volgt.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan