Agenda

Agenda

Hieronder vind je een overzicht van onze aankomende evenementen. We ontmoeten je graag! Waar van toepassing staat een aanmeld-link. Staat die er niet, dan kun je je voor dat evenement niet meer aanmelden of dan loopt de aanmelding op een andere manier, die vermeld wordt in de tekst bij het betreffende evenement.

30
maart
12.00 - 18.00

Zorginnovatie Festival Ready Set Go

Op 30 maart 2023 vindt het Zorginnovatie festival plaats! Het festival is gratis en staat volop in het teken van onderzoek en het toepassen van innovaties binnen de zorg. We blikken terug op succesvolle innovaties vanuit het Innovatieplatform, maar maken ook grote stappen vooruit.
11
mei
09.00 - 17.00

Mensgerichte Zorg Conferentie 2023

Tijdens de Mensgerichte Zorg Conferentie 2023, met het thema ‘Stel je voor…’ word je volop geïnspireerd met nieuwe inzichten en praktijkvoorbeelden die je in beweging brengen en aanzetten om op een nieuwe manier naar zorg te kijken. Kun jij je voorstellen hoe bijzonder het is om op 11 mei 2023 met honderden andere zorgprofessionals naar de toekomst van de zorg te kijken? Dat mag je niet missen! Meld je direct aan en profiteer nu nog van de Early Bird korting!

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan