Onderwijs

Onderwijs

Planetree is een universele visie waarbij mensgerichtheid centraal staat. Deze visie kun je naadloos doorvertalen en gebruiken voor en in het onderwijs. Lees dan in plaats van zorgprofessional onderwijzer (M/V), in plaats van patiënt of cliënt student en in plaats van zorgorganisatie de onderwijsinstelling. Ben je benieuwd wat we, naast een inspirerende visie en interessant netwerk, concreet voor jouw organisatie kunnen betekenen? Hier vind je een greep uit onze lijst met diensten.

Planetree richt zich primair op onderwijs voor de zorg, zoals ROC’s, HBO’s en universiteiten, waarbij de visie en het ontwikkelmodel van Planetree ondersteunend zijn om studenten en docenten actief te betrekken bij het vormgeven van onderwijs en organisatie.

Verder kunnen we een verbindende rol vervullen tussen onderwijs en de zorginstellingen.

 

Thema’s zijn onder andere:

  • Ambitie ‘student centraal’, maar hoe dan?
  • Omgaan met uitdagingen die afleiden van onderwijs, zoals bureaucratie, tekort aan leerkrachten, veranderende tijden etc.
  • Als er meer geld beschikbaar komt, hoe gaan we dat dan optimaal benutten zodat onderwijs beter wordt en werk leuker?

Lees verder

Wil je meer weten over wat we doen? Lees via de links hieronder dan meer over:

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan