Hertek

Over Hertek Care
Hertek Care, onderdeel van de Hertek Groep, garandeert al ruim 25 jaar veiligheid en welzijn voor mensen in de zorg. Hertek Care adviseert, implementeert en begeleid, met al haar expertise, klantgerichte zorgtechnologie en -domotica ter ondersteuning van cliënten, zorgmedewerkers en zorgprocessen. Met ons innovatieve Sonevo zorgplatform zorgen we voor een veilige en prettige leef- en werkomgeving voor mensen in de zorg. Het merkonafhankelijke Sonevo platform integreert naadloos met diverse systemen en staat in verbinding met alle zorgdomotica- en communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie.

In 6 stappen de juiste zorgdomotica-oplossing
Hoe komt u tot de keuze van een juiste zorgdomotica-oplossing waarmee uw zorgmedewerkers efficiënter werken en meer tijd besteden aan cliënten? Hertek Care begeleidt u met 6 stappen naar de best passende zorgdomotica-oplossing voor uw zorgorganisatie, ook in relatie met de wet Zorg en Dwang.
Uw visie staat centraal en stapsgewijs legt u het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst. Uw visie is bepalend voor onder meer de draadloze infrastructuur, het communicatie device en hoe u zorgdomotica toepast. Maar hoe gaat u om met procesverandering, de adoptie door uw medewerkers en zorgt u ervoor dat data uw zorgproces verbeterd? Wij ondersteunen u met iedere stap, zodat technologie zorgt voor maximale ondersteuning van uw cliënten, medewerkers en processen. Start u met zorgvernieuwing of wilt u een beeld hebben van uw huidige situatie? Doe dan de gratis ‘6 stappen-analyse’.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan