&Happy

De één noemt het positieve gezondheid, de ander gaat voor welzijn of welbevinden. Voor &happy is het geluk. Wij zien geluk als ‘een ideale opeenvolging van dagelijkse activiteiten’. Waarom geluk? Omdat de impact van geluk op gezondheid is groter dan de invloed van gezondheid op geluk. Om erachter te komen wat elk mens gelukkig maakt, willen we begrijpen wat zij belangrijk vinden en wat bijdraagt aan een gelukkige ervaring.

Daarom maakt &happy games en apps die mensen plezierig vinden om te spelen. Tegelijkertijd helpen ze de speler en ons met het ophalen van waardevolle informatie, die we vervolgens kunnen gebruiken om te achterhalen welke activiteiten bijdragen aan een ideale dag of een gelukkig moment. Zo geven op een speelse en interactieve manier toegang tot inzichten die anders onzichtbaar zouden zijn. En kunnen daarop ingezet worden om gericht te sturen op de onzichtbare drijfveren van mensen. Het is het startpunt voor sociale innovatie dat van meerwaarde is voor het geluk van mensen dat parallel loopt aan het zorgproces.

Kijk voor meer informatie op https://andhappy.nl

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan