Navigating Stress

Samenwerking

Samen met Navigating Stress zijn we vanuit Planetree een mooi partnerschap aangegaan. Navigating Stress heeft een innovatieve en laagdrempelige tool ontwikkeld om het onderwerp stress bespreekbaar te maken binnen teams. Iets wat we vanuit Planetree omarmen omdat het bijdraagt aan meer werkplezier en betere zorg. Voor jezelf, elkaar en de cliënt. Binnenkort maken we meer over de samenwerking bekend en over de workshop tot expeditieleider die je binnenkort via Planetree kunt volgen. Hieronder lees je er alvast meer over:

Missie Navigating Stress

Het creëren van een fijnere, gezondere maatschappij, waarin stress geen negatieve rol speelt en belemmert, maar juist helpt om te activeren en motiveren. Erachter komen waar stress vandaan komt, wat het voor jezelf en anderen betekent en hoe hierop te reageren, zijn de eerste stappen om dit werkelijkheid te maken.

Vitale teams

Navigating Stress helpt je om op een laagdrempelige manier een gesprek over stress op de werkvloer te voeren. Zo komen eventuele belemmeringen, maar ook motiverende factoren naar de oppervlakte. Teams leren zo beter op elkaar in te spelen, met als resultaat: meer werkgeluk.

Workshop Expeditieleider 

Tijdens de workshop leer je de toolkit te gebruiken en in te zetten voor jouw doelgroep. Zo kun je andere mensen op een speelse en doeltreffende manier helpen om meer inzichten op te doen omtrent stress. Daarnaast ontvang je een eigen toolkit en bewijs van deelname.

De workshop bestaat uit een dagdeel op locatie en een digitaal intervisiegesprek. Tijdens de workshop verdiepen we ons in de werking van stress, het gedachtegoed achter de toolkit en de verschillende spelvormen.

Het interactieve programma bestaat uit een keynote speech, het doornemen én inzetten van de toolkit en het reflecteren op de best passende methode voor jouw doelgroep. Zo krijg je als deelnemer de benodigde kennis en ervaring om de toolkit effectief in te zetten.

Download de brochure Navigating Stress of bezoek de website van Navigating Stress.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan