Philips Healthcare Experience Solutions

Philips Healthcare Experience Solutions


Koninklijke Philips N.V. is een veelzijdig technologiebedrijf, gericht op het verbeteren van de levens van mensen door middel van zinvolle innovaties. Wij zijn van mening dat zinvolle oplossingen – die echt het verschil maken – worden ontwikkeld in samenwerking met onze klanten, vanuit het begrip dat kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg zich uitstrekt buiten de muren van het ziekenhuis.

Bij Philips kijken we over de technologie heen naar ervaringen van patiënten, zorgverleners en verzorgers via het traject dat de patiënt aflegt. Door hun behoeften beter te begrijpen, krijgen we betere inzichten die leiden tot oplossingen voor de belangrijkste zorgmomenten.

Healthcare Experience Solutions  biedt een uitgebreide portfolio van consultancy diensten en Ambient Experience oplossingen. Via een holistische benadering op de gezondheidszorg, helpen wij bij het transformeren van de algehele zorgervaring van patiënten en medewerkers. Een multidisciplinair team van deskundigen werkt samen met de belangrijkste betrokkenen aan het leveren van consultancy-oplossingen met een mensgerichte benadering. Op die manier transformeren wij de zorgomgeving in een comfortabele en rustgevende omgeving voor patiënten en een efficiënte en motiverende werkomgeving voor medewerkers.
Interesse? Ga naar de website.

Philips Ambient Experience integreert technologie (dynamische verlichting, projectie en geluid), ruimtelijke vormgeving en workflowverbeteringen. Unieke analyse strategieën die zijn gebruikt in honderden instellingen wereldwijd, biedt klanten methodische aanpak voor een betere patiënten en staff experience.

Interesse? Ga naar de website.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan