Zorginspirator.nl: inspiratie voor jouw loopbaan in de zorg!

Zorginspirator.nl: inspiratie voor jouw loopbaan in de zorg!

Zorginspirator: er is meer mogelijk dan je denkt.

Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden in de zorg dan biedt Zorginspirator.nl je een mooi overzicht van functies én onderwijs in de zorg. Beroepsonderwijs, maar ook trainingen en specialisaties, die zij vanuit heel Nederland voor je verzamelen. Er komt dan ook regelmatig nieuw onderwijs bij. Wat zijn jouw wensen voor een toekomst in de zorg? Er is écht meer mogelijk dan je denkt en dat proberen wij op Zorginspirator.nl zichtbaar te maken.

Ben je nieuw in de zorg? Heb je al een leuke functie maar zoek je toch nog nét die extra uitdaging? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is binnen alle werkvelden van de zorg?

Je kunt hier op zoek naar het onderwijs wat je nodig hebt om in de zorg te starten, door te groeien naar een volgende functie, of naar trainingen die jouw werk nog interessanter maken. Maar ook voor het kijkje in de toekomst van een functie of een beeld krijgen bij de werkzaamheden van andere functies in de zorg, kun je hier terecht.

Doe verschillende testjes om erachter te komen wat voor type zorgverlener of leider je bent, wat je energiekompas is of welke competenties je bezit. Je krijgt gelijk te zien welke functies en onderwijs hierbij passen. Dit kunnen verrassende resultaten zijn!

Alle functies op Zorginspirator.nl zijn gekoppeld aan alle soorten onderwijs, wat je nodig hebt om in die functie te komen, in de functie te blijven en waar je naar door kan groeien. Zo hopen zij je een goed inzicht te geven in jouw loopbaanmogelijkheden.

Ook als HR-professional kun je gebruik maken van de mogelijkheden van Zorginspirator.nl, zo kun je bij loopbaangesprekken of vragen van medewerkers de tool gebruiken om inspiratie op te doen voor passende functies en onderwijs.

Vanaf half november 2023 krijgt ook het opleiden met mbo-certificaten een plek op Zorginspirator.nl. Wij leggen je stap voor stap uit wat er mogelijk is en hoe je dit het beste aan kan pakken. Hou Zorginspirator.nl dus in de gaten! 

Wil je meer informatie, neem dan contact op met support@zorginspirator.nl.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan