Win een teamuitje Navigating Stress!

Win een teamuitje Navigating Stress!

Waarom verdient jouw zorgteam het meest impactvolle teamuitje ooit?šŸŒŸšŸŽ‰

Ben je klaar voor een avontuur met je collega’s dat jeĀ helpt nog beter op elkaar in teĀ spelen en voor elkaar te zorgen? Lees dan even door, want danĀ verdien je wellicht het meest geweldige teamuitje.

Tijdens dit geweldigeĀ teamuitje combineer je plezier met nieuwe inzichten in elkaar en in jezelf. Je krijgt de kans om 3 uur lang het spelĀ Navigating StressĀ met je collega’s te spelen. Ga samen aan de slag met jullie mentale gezondheid. Start daarom jouw teamexpeditie in het stresslandschap onder begeleiding van een Navigating Stress coach van ons.

Dus, vertel ons waarom jouw zorgteam dit epische uitje verdient enĀ wie weet wordt jouw team de winnaar.Ā De datum waarop we deze prijs gaan inzetten plannen we uiteraard in overleg.

Stuur je motivatie middels het contactformulier op onze webstie in. Doe ditĀ vĆ³Ć³r 15 maart 2024. Kom maar op met die enthousiaste motivaties! šŸš€šŸ’Ŗ

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan