Vacature: Senior adviseur en trainer

Vacature: Senior adviseur en trainer

Introductie
Mensgerichte zorg is wat iedere organisatie in de zorg wil bieden. Het dagelijks realiseren van deze zorg, met alle uitdagingen die er zijn, is geen vanzelfsprekendheid.
Wij zijn opzoek naar iemand met hart voor de zorg. Iemand die een eigen kijk heeft op mensgerichte zorg en gemotiveerd raakt van complexe uitdagingen. Wil jij bijdragen aan een gezondere wereld door duurzaamheid, gelijkheid en mensgerichtheid in de zorg verder te ontwikkelen? Dan biedt Planetree je een unieke kans om impact te maken binnen de zorgwereld en je talenten te ontplooien.

Functie
Als senior-adviseur en trainer bij Planetree heb je een baan met drie duidelijke verantwoordelijkheden.

Je ondersteunt zorgorganisaties bij het realiseren van excellente zorg op basis van de Planetree visie. Je bent in staat om strategische ambities te vertalen naar concrete acties in het dagelijks werk. Daarbij werk je met verschillende functionarissen (medewerkers, leidinggevenden, managers, artsen, bestuurders) in de organisatie. Je inspireert mensen en hebt een scherp oog voor mensgerichte processen.

Je ontwikkelt samen met een team ambitieuze collega’s nieuwe diensten die nodig zijn om de impact van mensgerichte zorg te vergroten. Aandacht voor duurzaamheid, waaronder sociale aspecten, omgevingsfactoren en circulariteit drijven ons om gezondere en helende omgevingen te realiseren. Voor het welzijn van medewerkers, cliënten en hun naasten. Hierin liggen verdere kansen voor groei van onze organisatie. Daarom is jouw kennis en ervaring op het gebeid van duurzaamheid (in de zorg) belangrijk.

Je hebt door je ervaring een relevant netwerk in de zorg en bent vaardig in het werven van nieuwe opdrachtgevers. Je bent bekend met alle vormen van de zorg, daarnaast is ervaring in de ziekenhuissector een pre. Als team zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van Planetree. De komende jaren zal het Planetree netwerk blijven groeien in zowel de thuismarkten Nederland en België maar ook in andere Europese regio’s. Om deze ambitie waar te maken is iedereen binnen het team zelfstadig en pro-actief om zijn of haar bijdrage te leveren. Je proactieve houding zorgt ervoor dat je eigen groei hand in hand gaat met die van de organisatie en je collega’s.

Deze unieke brede variatie van werkzaamheden maakt je werk uitdagend maar ook enorm zingevend.

Wat Planetree jou biedt
De variatie in het werk gaat gepaard met alle ruimte om je werk in te richten zoals dat het beste bij je past. Wij werken vanuit huis en op locatie bij onze samenwerkingspartners, maar we weten elkaar altijd snel te vinden als dat nodig is. Op die manier voorkomen we onnodig reizen. Door het internationale karakter van Planetree heb je de mogelijkheid om te leren van collega’s van over de hele wereld.

• Een 32 tot 40-urige werkweek;
• Flexibiliteit in werktijden, je deelt je eigen agenda in;
• Een salaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring, maximaal € 7.250,- op basis van een 40-urige werkweek;
• Een computer met toebehoren en telefoon;
• Een aantrekkelijke reisvergoeding;
• Ruimte voor het onderhouden van je netwerk;
• De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen;
• Een twee-jaarlijkse inspiratiereis naar het buitenland.
Functie eisen
Als senior adviseur en trainer beschik je over:
• WO werk- en denkniveau;
• Een sterk empathisch vermogen;
• Plezier in het inspireren van individuen en groepen;
• Bewezen advies/trainerservaring in mensgerichte zorg en duurzaamheid;
• Succesvolle ervaringen in het werven van nieuwe opdrachtgevers;
• Kennis van en nieuwsgierig naar de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg;
• Zeer vaardig in MS Word, Excel en Outlook. Comfortabel in het bouwen van professionele presentaties.
• Een sterk analytisch vermogen;
• Rijbewijs B

Over Planetree
Mensen in kwetsbare situaties, zoals door ziekte of beperkingen, verdienen veiligheid, liefde, vakmanschap en onze volle aandacht. Zorg zoals je het je dierbaren gunt. Planetree is een non-profit organisatie die dit mogelijk maakt. Alles is erop gericht dat zorg als goede zorg ervaren wordt door de cliënt en zijn naasten. Planetree inspireert, adviseert en begeleidt zorgorganisaties om dit in strategie en praktijk te realiseren én blijvend te ontwikkelen. Zo wordt zorg beter en werk leuker.

Onze ambitie tot groei is intrinsiek gedreven om zo nog meer impact te realiseren. We zijn ambitieus, werken toegewijd en hard en vertalen onze expertise slim bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor onze samenwerkingspartners in de zorg.

Wij ontwikkelen onze plannen in partnerschap waarbij we minimaal twee dagen per jaar uittrekken om de kaders hiervoor samen vorm te geven. Maandelijks staan we stil bij onze prestaties en bij voorkeur treffen we elkaar persoonlijk. Verantwoordelijkheden delen we door roulerend voorzitterschap en transparantie in resultaten. Daarbij houden we oog voor elkaars welbevinden.

Enthousiast?
Wil je nadere informatie over deze vacature, neem dan contact op met Wyneke Oostenveld (0650297475), Marita Bossers (0646140484) of mail naar info@planetree.nl. Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren door een CV en motivatie te sturen voor 27 juli a.s. Een digitaal assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan