Programma Effectief Betrekken Informele Zorg

Programma Effectief Betrekken Informele Zorg

Wow! Wat hadden we een gave aftrap van het Programma Effectief Betrekken Informele Zorg! 😍

Bevlogen koplopers van vier Planetree organisaties zijn met behulp van verschillende tools, werkvormen en systemisch werken aan de slag gegaan met de essentie van mensgericht samenwerken met naasten. We hebben beperkende opvattingen, verborgen dynamieken en kansen in de samenwerking met naasten en vrijwilligers zichtbaar gemaakt. De deelnemers bouwen hun eigen fundament door te oefenen met de basiselementen om verbindend te werken en ontwikkelingsgericht te communiceren met het informele netwerk.

“Wauw, wat mooi om dit te beleven, ervaren en als bagage in rugzak mee te nemen om anderen te inspireren. Hoe meer collega’s deze inzichten krijgen en kunnen vertalen naar de praktijk hoe natuurlijker een samenwerking tot stand komt tussen cliënt-netwerk-zorg.”

Dank aan onze eerste koplopers van Sevagram, WVO Zorg, Rivas Zorggroep & Kennemerhart!

Wil je ook koploper Informele Zorg worden? Lees meer over ons programma Informele Zorg of stuur een mail naar info@planetree.nl.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan