Planetree zoekt notulisten

Planetree zoekt notulisten

Voor de uitbreiding van onze notulistenpoule zijn wij op zoek naar notulisten. Als notulist bij Planetree bied je ondersteuning bij het vastleggen van focusgroep gesprekken. De gesprekken worden via een geluidsopnamen bij jou aangeleverd, waardoor je vanuit huis een eigen moment kunt kiezen om de verslaglegging te realiseren.

Wie zijn wij?
Planetree maakt zorg beter en werk leuker. Planetree helpt zorgorganisaties bij het creëren van een organisatiecultuur waarin continu leren en ontwikkelen – gedreven door de stem van de cliënt – de norm is. Dat doen we door te inspireren, adviseren en trainen en ondersteunend materiaal en nieuwe inzichten te delen. Door een slim samenspel van deze sterke en wetenschappelijk onderbouwde visie en aanpak, de actieve uitwisseling van kennis en ervaringen in een internationaal netwerk en (desgewenst) certificering van zorgorganisaties of locaties, maken we excellente mensgerichte zorg in strategie en praktijk vanzelfsprekend.

Wat verwachten wij van jou?
Van jou wordt verwacht dat je ongeacht het onderwerp van het focusgroep gesprek een goed verslag kunt opstellen dat inhoudelijk een exacte weergave is van het gesprek, perfect gespeld is en een goede lay-out heeft.

Ben jij de ideale kandidaat?
– hbo+ werk- en denkniveau
– een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
– je bent goed in MS Word
– je werkt accuraat
– snel en blind kunnen typen
– je bent betrouwbaar en integer
– in het bezit van een laptop/computer

Wij bieden je een salaris van 10 euro per uur bruto en er is sprake van een grote mate van vrijheid van werken.

Is dit iets voor jou?
Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan de gevraagde kwalificaties? Laat ons kort weten wie je bent en stuur je cv en motivatie naar: info@planetree.nl.
Heb je vragen over de vacature? Stuur ook dan een email naar info@planetree.nl

 

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan