Planetree krijgt ISQua erkenning!

Planetree krijgt ISQua erkenning!

PERSBERICHT – 15 Februari 2024

Planetree’s standaarden van de Mensgerichte Zorg Certificering zijn erkent door de International Society for Quality in Health Care’s External Evaluation Association (ISQua EEA).

ISQua EEA erkent externe evaluatieorganisaties in de gezondheidszorg, in het sociale domein en norm ontwikkelende instanties over de hele wereld.

Deze erkenning valideert dat de normen van Planetree zijn ontwikkeld in overeenstemming met internationale best practices, rekening houden met evidence-based richtlijnen, wettelijke vereisten, kennis van experts en betrokkenheid van de eindgebruikers.

“Zorgorganisaties over de hele wereld gebruiken de Planetree standaard voor mensgerichte zorg, met als het doel de best mogelijk mensgerichte zorg te realiseren.” zegt Marita Bossers-Nabben, directeur van Planetree. “Ons evaluatieproces, richt zich vooral op de praktijk, de ervaringen van patiënten/cliënten, naasten, medewerkers en behandelaren. Uniek is dat wij dit in ons nieuwe programma doen zonder administratieve belasting van de organisatie. De Mensgerichte Zorg Certificering bevestigt dat de gecertificeerde organisaties/locaties de hoogste internationale standaarden voor mensgerichte excellentie hebben bereikt. Deze ISQua EEA erkenning, geeft zekerheid aan cliënten/patiënten, medewerkers, beleidsmakers van overheden, zorgverzekeraars en andere partners en stakeholders dat de Planetree standaard staat voor het hoogst haalbare niveau van mensgerichte zorg.”

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan