Pendulum – voor en door de zorg!

Pendulum – voor en door de zorg!

De zorg krijgt niet altijd het respect die het verdient, ook niet van de hulpmiddelenmarkt. Maar al te vaak worden nieuwe, onfraaie producten in de markt geduwd, zonder al te veel rekening te houden met de noden en wensen van de doelgroep. Het gevolg kan je al raden: de ongebruiksvriendelijke producten zorgen voor frustraties en ongemak, wat zorgt voor een hogere werkdruk en uiteindelijk tot stress en demotivatie op de zorgvloer.
Pendulum brengt als vriendelijk tegenoffensief producten op de markt waarbij de eindgebruikers het startpunt zijn van het innovatieproces.
Zij starten vanuit hun wensen en komen gezamenlijk tot doeltreffende oplossingen. Het idee van co-creatie trekken ze door tot in het productieproces. Pendulum werkt samen met verschillende lokale maatwerkbedrijven in België die de productie en de assemblage voor hun rekening nemen. En gebruiken daarbij zoveel als mogelijk Europese materialen.
Het resultaat van deze aanpak zijn innovatieve, mooi vormgegeven en gebruiksvriendelijke oplossingen. Producten die een fundamenteel probleem aanpakken, met een langdurig en positief effect. Nooit quick fixes die op de lange termijn hun effect missen of pleisters op een open wonde.
Dat de producten, naast functioneel en praktisch, ook mooi moeten zijn, vinden wij essentieel. Uit respect, omdat de zorg dit verdient, maar vooral omdat we de positieve effecten van goed design maar al te goed kennen. Mooi vormgegeven producten creëren positieve ervaringen en positieve emoties. Het maakt levens beter. Dat mooi design er ook voor zorgt dat producten makkelijker worden verkocht en de levensduur wordt verlengd omdat ze met meer respect worden behandeld, zijn leuke neveneffecten.
Dit alles leidt steevast tot betekenisvolle ervaringen. Enerzijds voor de zorgvrager, omdat de Pendulum-producten een positieve impact hebben op hun gedrag en hun leven. Anderzijds voor de zorgverleners. Omdat er tijd, rust en mentale ruimte vrijgemaakt wordt om écht met de zorgvragers te connecteren.

Maak kennis met Pendulum en hun producten op www.pendulum.be

www.pendulum.be

 

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan