Online boekpresentatie ‘Mentale vooruitgang’

Online boekpresentatie ‘Mentale vooruitgang’

GGzE

Online boekpresentatie ‘Mentale vooruitgang’

Den Haag, 17 maart 2021 – Voorzitter Raad van Bestuur Joep Verbugt van Planetree Zorgorganisatie GGzE , schreef samen met Kees Kraaijeveld en Simone Halink het boek ‘Mentale vooruitgang’. Op 18 maart presenteren zij dit boek online, waarbij zij virtueel het eerste boekexemplaar overhandigen aan demissionair staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Paul Blokhuis. 

“Hoe vergroten we de mentale kracht van Nederland?” Deze vraag staat centraal in het boek ‘Mentale vooruitgang’ van Joep Verbugt, Kees Kraaijeveld en Simone Halink.

In dit boek geven zij suggesties voor nieuwe richtingen van denken en doen die kunnen bijdragen aan een mentaal krachtigere samenleving. Het boek is het resultaat van de ideeën, studie en voorstellen van de door de auteurs in 2019 opgerichte Denktank Mentale Vooruitgang. Hieraan nemen 20 deskundigen en bestuurders van verschillende Nederlandse organisaties en bedrijven deel.

Vanuit het Ketelhuis op Landgoed De Grote Beek van GGzE in Eindhoven opent Jacobine Geel, voorzitter van de Nederlandse ggz, op 18 maart om 13.45 uur de livestream en gaat zij in gesprek met Kees Kraaijeveld en Joep Verbugt. Rond 14.00 uur overhandigen zij virtueel het eerste boekexemplaar aan Paul Blokhuis. Het programma eindigt rond 15.15 uur.

Lees hier verder voor informatie en aanmelden.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan