Mensgerichte Zorg Certificering voor centrum voor Wonen & Zorg Kroonestede van Groenhuysen

Mensgerichte Zorg Certificering voor centrum voor Wonen & Zorg Kroonestede van Groenhuysen

Den Haag, 01 april 2020 –De internationale certificeringscommissie van Planetree heeft centrum voor Wonen & Zorg Kroonestede van Groenhuysen een Mensgerichte Zorg Certificering toegekend. De erkenning door Planetree laat zien dat deze locatie van Groenhuysen zorg biedt, die klanten als goede zorg ervaren én die medewerkers met plezier geven. De zorgorganisatie voor ouderen toonde aan, dat  de organisatie op veel niveaus structureel én doelgericht werkt aan continue verbetering van mensgerichte zorg.

Liefdevolle bejegening
Planetree consultant Wyneke Oostenveld: ”Deze Mensgerichte Zorg Certificering is dik verdiend voor centrum voor Wonen & Zorg Kroonestede. Wanneer je op Kroonestede binnenkomt, denk je dat menselijke interactie en liefdevolle bejegening hier is uitgevonden. Tevreden bewoners en naasten spreken volop over persoonlijke zorg.”

Basis van wetenschappelijk onderzoek
Iedereen verdient mensgerichte zorg; zorg zoals je die je dierbaren gunt. Planetree is een non-profit organisatie die zorgorganisaties inspireert, adviseert, traint, laat spelen, begeleidt en (desgewenst) certificeert. Dit om mensgerichte zorg in strategie en praktijk te realiseren én te blijven verbeteren. Organisaties die het certificeringstraject aangaan, werken duurzaam aan een organisatiecultuur van continu leren, gedreven door de stem van de cliënt. Daardoor ontstaat een verbetering van kwaliteit in de hele organisatie en een stijging van de cliëntloyaliteit en medewerkersbetrokkenheid. De vijf zogenaamde ‘versnellers’ uit het certificeringsprogramma, met hun bijbehorende criteria, maken mensgerichte zorg realiseerbaar en aantoonbaar, op papier én in de praktijk. Het programma is onlangs vernieuwd, naar aanleiding van uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek waar onder andere Harvard en Yale bij waren betrokken.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan