Keukentijgers – Samen waardevolle eetmomenten creëren

Keukentijgers – Samen waardevolle eetmomenten creëren

Eten en drinken wordt in de zorg soms gezien als een bijzaak, terwijl het van groot belang is. Als het gaat om letterlijke voeding voor het lichaam, gezondheid en welzijn. Qua eten en drinken moet het duurzaam zijn, rekening houdend met de Schijf van Vijf en de wensen van iedere bewoner. Maar ook op het gebied van plezier, ontmoetingen autonomie. Dan is het essentieel dat medewerkers de juiste handvatten krijgen. 

Dagelijks werken ruim 200.000 mensen in de langdurige zorg. Het zijn gedreven hardwerkende mouwen-opstropers. Ze doen hun werk met liefde en weten het nodige over de huidige wetten en regels. De werkdruk is hoog; de takenlijst lang en hectiek van de dag groot. Het dagelijkse eten en drinken hoort er “gewoon bij”. Er is geen specifieke kennis over. Zorgopleidingen leren niet hoe te koken voor een grote groep. Of welke voedingsstoffen noodzakelijk zijn. Bijscholing gaat daar ook niet over. Resultaat: het niveau is onder de maat. En daar helpt Keukentijgers je graag bij, zodat ook jouw collega’s/medewerkers trots maaltijden serveren en je blijere gezichten ziet bij de bewoners.

Keukentijgers biedt de langdurige zorg inspiratie en maakt alle eet- en drinkmomenten op de afdeling waardevoller, leuker en beter. Dit enthousiaste initiatief geeft jou graag tips die je direct kunt toepassen, zodat het eetmoment verbetert. Met een energiek online abonnement of een traject op maat ondersteunen zij de medewerkers in de langdurige zorg. Leuk en eenvoudig, binnen dezelfde tijd en met eigen middelen. Want tijd en geld zijn kostbaar, zeker in de zorg!

Meer informatie vind je op de website van Keukentijgers

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan