Introductie module Interactive Learning Rooms

Introductie module Interactive Learning Rooms

De toekomst van zorgverlening staat onder druk, meer ouderen hebben zorg nodig, medewerkers ervaren een hoge werkdruk en werkgevers hebben te maken met strengere kwaliteitseisen. Het vooruitstrevende programma van Interactive Learning Rooms helpt je bij deze uitdaging! 

De Interactive Learning Rooms zijn een innovatieve manier om spelenderwijs kennis te maken met verschillende oplossingen op het gebied van technologische zorgoplossingen en persoonsgerichte zorg. In een levensechte woonkamer, ontworpen als ‘Escape Room’, werkt een team samen om de gewoontes, rituelen en levensverhalen van de cliënt te vinden. Onderzoek laat zien dat ‘het zelf ervaren’ de beste manier is om iets te leren.

In een tijd waarin de druk op zorgorganisaties steeds verder toeneemt, is de behoefte aan oplossingen die efficiëntie in tijd en kosten opleveren groter dan ooit. Dit is dan ook de reden dat de Interactive Learning Rooms inmiddels door meerdere organisaties naar volle tevredenheid zijn gebruikt om hun medewerkers te trainen.  Jaap Wielaart, van WVO zorg zegt hierover: “Wij constateren dat wanneer zorgtechnologie bijdraagt aan het welzijn van onze cliënten, onze medewerkers sneller bereid zijn om de technologische toepassingen eigen te maken. Door medewerkers de zorgtechnologie zelf te laten ervaren, worden ze enthousiast.”

Introductie Module

Ter introductie wordt momenteel een laagdrempelige kennismaking met de Interactive Learning Rooms aangeboden. Tijdens deze Introductie Module kunnen teams de enorme waarde ervaren die dit innovatieve programma met zich meebrengt. De Introductie Module duurt een halve dag en is daarom ook zeer geschikt als invulling van een teamdag waarbij plezier en inhoud van belang zijn.

Wil je meer informatie over de Introductie Module, stuur een mailtje naar: info@planetree.nl of kijk op www.interactivelearningrooms.nl

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan