Gratis gids ter verbetering van ziekenhuisverblijf

Gratis gids ter verbetering van ziekenhuisverblijf

De Louise H. Batz Stichting voor Patiënt Veiligheid heeft met de Batz Patiënten gids een gratis hulpmiddel ontwikkeld om de communicatie tussen artsen, verpleegkundigen, patiënten en familie te verbeteren. Hiermee kan een veiligere ziekenhuisomgeving worden gecreëerd, stress worden verminderd en het leidt ertoe dat patiënten meer betrokken zijn bij hun eigen zorg.  

De overzichtelijke gids biedt een verzameling aan inspirerende voorbeelden, nuttige tips en praktische invulvelden zodat je direct aan de slag kunt.  

De missie van de Louise H. Batz Stichting voor Patiënt Veiligheid is om de communicatie te verbeteren tussen patiënten, familieleden, artsen, verpleegkundigen en ziekenhuizen, met de bedoeling de veiligheid in het ziekenhuis te verhogen en schadelijke incidenten te voorkomen. 

Op basis van suggesties van patiënten, familie en ziekenhuismedewerkers is de Amerikaanse gids aangepast, deels ingekort en vertaald naar het Nederlands. In de toekomst zullen ook andere gidsen beschikbaar komen. De gids is gratis te downloaden via de website: https://louisebatz.eu/nl/ 

 

Meer info is te krijgen via: 

Dr. Etel M. Ter Meer – Veringa 

Directeur Louise H. Batz Stichting voor Patient Veiligheid Europa 

Email: etelveringa@louisebatz.eu 

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan