FloorZorgt: Even voorstellen….

FloorZorgt: Even voorstellen….

FloorZorgt.nl

Je hebt misschien al kennis gemaakt met FloorZorgt tijdens onze Mensgerichte Zorg Conferentie dit jaar, maar Floor stelt zich hieronder graag even voor:

Wie ben ik? 
Hi! Ik ben Floor en werk in de zorg. Op FloorZorgt.nl, hét online lifestyle magazine voor medewerkers in de zorg- en welzijnssector, deel ik alles wat ik als zorgprofessional interessant en leuk vind. Lees verder en ontdek wat je kunt verwachten van het leukste zorgmagazine van Nederland.

Serieus…
Ik zoek voor je uit hoe belangrijke zorgkwesties écht zitten, ik houd je op de hoogte van het belangrijkste zorgnieuws en zoom in op belangrijke thema’s voor jou, zoals persoonlijke ontwikkeling, werkgeluk en loopbaan. Binnenkort geef ik ook tips over interessante congressen, scholing en cursussen en heb een stapel vacatures, flexwerk, stage- en trainee plekken en vakantie(bij)banen bij jou in de buurt voor je klaarliggen.

… en leuk!
Maar ik ben er ook als je in je vrije tijd relaxed op de bank hangt of juist lekker de hort op gaat. Bij mij kun je no-nonsense columns, inspirerende verhalen en herkenbare blogs van je collega’s uit de zorg lezen. Daarnaast bied ik je een overzicht van leuke en interessante interviews, podcasts en vlogs. Ik review de laatste gadgets, apps en boeken en geef tips over hoe je fit en gezond blijft – ook op de werkvloer.

Als community…
Een plek waar jij als professional terecht kan met vragen aan mij, je mede-zorgmedewerkers en aan organisaties via mijn bedrijvengids. Ontmoet elkaar en blijf op de hoogte van zorgbedrijven en -organisaties bij jou uit de buurt.

Wil jij mij gaan volgen?
FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 70.000 unieke zorghelden mijn magazine maandelijks via FloorZorgt.nl. Ook ben ik er via mijn app, heb ik meer dan 13.000 volgers op Facebook en Instagram en mag ik met trots zeggen dat FloorZorgt de grootste online community beheert, namelijk de Facebook-groep Verpleegkundigen en verzorgenden met ruim 83.000 leden.

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt of lid wordt van de Facebook-groep Verpleegkundigen en verzorgenden.

Samenwerken…
FloorZorgt is op dit moment vol in ontwikkeling, het doel is om binnen drie jaar een toonaangevend online en offline platform te zijn binnen de sector.

Wil je samenwerken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van FloorZorgt? Of schrijf jij leuke en inspirerende blogs of maak jij een podcast en wil je deze delen met mij?
Stuur dan een mail naar floor@floorzorgt.nl.

Groet, 
Floor

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan