Effectief betrekken Informele Zorg: 2-daagse train-de-coach trainingen in 2024

Effectief betrekken Informele Zorg: 2-daagse train-de-coach trainingen in 2024

De zorg wordt geconfronteerd met toenemende druk als gevolg van een dubbele vergrijzing. Wil je de kwaliteit van zorg kunnen waarborgen, dan moet de betrokkenheid van naasten en vrijwilligers substantieel vergroot worden. Nieuwe manieren van werken vragen om beleid, processen en vaardigheden om medewerkers te ondersteunen bij het vormgeven van de veranderingen.

Planetree heeft hiervoor een mooi trainingsprogramma Effectief betrekken Informele Zorg ontwikkelt. Je gaat met behulp van verschillende tools, werkvormen en systemisch werken aan de slag met de essentie van mensgericht samenwerken met naasten.

Na deze training met enthousiaste vakgenoten weet jij als geen ander hoe je ook in jouw organisatie de informele zorg kan verankeren! 

De nieuwe trainingsdata zijn bekend:

Open Training 1
Dag 1: Maandag 10 juni
Dag 2: Dinsdag 25 juni

Open Training 2
Dag 1: Dinsdag 10 september
Dag 2: Maandag 23 september

Open Training 3
Dag 1: Maandag 25 november
Dag 2: Maandag 9 december

De trainingsdagen zijn van 09:00 tot 17:00 uur. 

Wil je ook aan de slag met informele zorg in jouw organisatie, meld je dan aan via info@planetree.nl. We verwelkomen je graag op 1 van de bovenstaande edities!

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan