Unieke innovatie training design thinking ofwel Creatief Mensgericht Ontwerpen

Unieke innovatie training design thinking ofwel Creatief Mensgericht Ontwerpen

Den Haag, 04 oktober 2019Op 25 november aanstaande vindt de eendaagse training ‘Creatief Mensgericht Ontwerpen voor de zorg’ plaats bij In De Ruimte in Utrecht. Deze training wordt georganiseerd door Planetree in samenwerking met Marlies van Dijk van Design Lab en The Pivot Group uit Canada. Met medewerking van Robin Hooijer, mensgericht ontwerper van Radboudumc REshape Center. In deze training leer je een nieuwe innovatieve manier voor het anders inrichten en verbeteren van de zorg én gelijkwaardige samenwerking met cliënten vorm te geven.

Maak gebruik van deze unieke kans om binnen één dag kennis te maken met design thinking. Kom je met je team en neem je een ervaringsdeskundige mee? Dan bieden we je graag korting.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over de training vind je in de flyer en hier kun je je direct aanmelden!

Planetree Nederland
Mensen in kwetsbare situaties zoals ziekte, ouderdom, handicap of verwarring verdienen veiligheid, liefde, vakmanschap en onze volle aandacht. Zorg zoals je het je dierbaren gunt. Stichting Planetree Nederland is een non-profit organisatie die dit mogelijk wil maken. Alles wat we doen is erop gericht dat zorg als goede zorg ervaren wordt en met plezier gegeven. Planetree inspireert, adviseert en begeleidt zorgorganisaties om dit in strategie en praktijk te realiseren én te blijven verbeteren.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan