BROOS: een indrukwekkende theatervoorstelling over de zorg

BROOS: een indrukwekkende theatervoorstelling over de zorg

Iedereen die in de (ouderen)zorg werkt, zowel beroepsmatig of als vrijwilliger, maar ook mensen die door een persoonlijke situatie te maken hebben met mantelzorg zal zich herkennen in deze bijzondere voorstelling ‘Broos’.
Tijdens de coronacrisis waren de theaters gesloten. Theatermaker Fred Delfgaauw heeft toen langdurig meegelopen in een zorginstelling. Hier heeft hij aangrijpende, maar ook humoristische verhalen van bewoners verzameld. Kleurrijke personages vertellen over hun leven nu ze oud zijn. Ze wilden allemaal oud worden, ervaren het nu als een last maar proberen er het beste van te maken. Samen met degenen die nu voor hen zorgen. Die verhalen vormen de basis van ‘Broos’.
Want zorg is breekbaar, gezien vanuit de bewoners maar ook vanuit de zorg zelf. Daarom is het ook een liefdevol eerbetoon aan allen die onvermoeibaar en vaak ondergewaardeerd, zorg bieden die oudere mensen nodig hebben.
Een voorstelling die ontroert, een (lach)spiegel voor houdt en ons laat beseffen hoe je ook op hoge leeftijd levenskracht kunt putten. In 2023 genomineerd voor de Planetree Award. Klik op de volgende link voor de trailer van de voorstelling Broos (YouTube)

Ga voor de complete speellijst van Fred Delfgaauw naar de Agenda

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan