ZORGINNOVATIE FESTIVAL 2023

Dé conferentie voor mensgerichte zorg

IN DRIE STAPPEN NAAR EEN succesvolle innovatie

Op 30 maart 2023 vindt het Zorginnovatie festival plaats! Het Zorginnovatie festival is een activiteit van het Innovatieplatform Ouderenzorg, een initiatief van de Community of Practice, bestaande uit Cardia, Saffier, Rudolf Steiner Zorg, Haagse Wijk en Woonzorg, en WelThuis. Het festival is gratis en staat volop in het teken van onderzoek en het toepassen van innovaties binnen de zorg. We blikken terug op succesvolle innovaties vanuit het Innovatieplatform, maar maken ook grote stappen vooruit. 

Win advies in van de innovatiedokters over jouw vraagstuk en laat je inspireren door toffe keynote sprekers zoals Paul Iske van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Leer van succesvolle voorbeelden, maar ook hoe je verder gaat als het mis gaat. Ready, Set, Go!

Jij komt toch ook?

Greep uit programma

Paul Iske

Instituut voor Briljante Mislukkingen

 Over succesvolle innovaties, maar ook: hoe ga je verder als het mis gaat? In een veranderende en complexe wereld zijn experimenteren en leren van groot belang. Lang niet alles zal gelijk lukken en dat is ook niet nodig. Het Instituut voor Briljante Mislukkingen probeert een bijdrage te leveren aan een klimaat waarin mensen dingen durven te proberen, trots zijn op hun poging en de geleerde lessen zelf in praktijk brengen en willen delen met anderen.  

Fotowedstrijd

Maak een foto die verwijst naar jouw innovatie en waar het thema ”succesvolle innovatie” in naar voren komt. Mail jouw foto door naar info@planetree.nl en wie weet staat jouw innovatie op 30 maart in de schijnwerpers en win je een mooie prijs!

Workshops

In de workshopronde belichten de innovatiedokters diverse methoden die je kunt inzetten om jouw innovatie weer een stap verder te brengen. Binnenkort meer!

Dagvoorzitters

Het Innovatie Festival wordt begeleid door dagvoorzitters Marita Bossers en Mariëlle Jakobs van Planetree. 

Planetree ondersteunt zorgorganisaties bij het het bieden van de best mogelijke mensgerichte zorg.  

Cathy van Beek

Kwartiermaker Duurzame Zorg

Cathy van Beek is kwartiermaker Duurzame Zorg en tevens bestuursvoorzitter bij Planetree. Cathy van Beek vertelt alles over het plezier en belang van in partnerschap werken en waarom duurzaamheid onlosmakelijk onderdeel is van innovatie. 

Panelgesprek

In een panel van i-nurses en deskundigen op het gebied van onderzoek en toepassing van innovatie gaan we in gesprek over succesvolle innovaties. We bespreken welke lessen zij geleerd hebben en waarom de innovatie succesvol is geworden.

Cardia-logo
Rudolf-steiner-logo