Beperkt bezoek weer mogelijk bij woonzorglocaties van Rivas Zorggroep en WVO Zorg

Beperkt bezoek weer mogelijk bij woonzorglocaties van Rivas Zorggroep en WVO Zorg

Beperkt bezoek weer mogelijk bij woonzorglocaties van Rivas Zorggroep en WVO Zorg

Onder meer op locatie Tiendwaert van Planetree’s partner Rivas Zorggroep en op locatie Ter Reede Koudekerkseweg van partner WVO Zorg is vanaf vandaag beperkt bezoek weer mogelijk. Zij zijn twee van de landelijk 25 locaties die zijn uitgekozen voor de pilot met de bezoekregeling in de verpleeghuizen. Vanuit elke regio is een zorglocatie gekozen om mee te doen aan de pilot, die onder strikte voorwaarden plaatsvindt.
We zijn trots op alle zorgprofessionals en andere medewerkers van onze partnerorganisaties, die met zoveel compassie en medemenselijkheid de rol van familie en naasten gedeeltelijk overnemen en zorg en kwaliteit van leven bieden aan alle mensen die wonen in een verpleeghuis. We realiseren ons terdege dat het vervolg nog zeer onzeker is en dat betrokkenen continu de balans moeten zoeken tussen de belangen en wensen van cliënten, naasten en zorgmedewerkers. Dat kan alleen maar in partnerschap en in continue afweging tussen tijd en kwaliteit van leven. Gelukkig zijn er veel mooie voorbeelden en oplossingen gevonden waardoor naasten en bewoners elkaar toch kunnen zien. Die kun je onder meer vinden op Planetree’s Podium voor Mooie Voorbeelden.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan