OMC Aromatherapie geursystemen

OMC Aromatherapie geursystemen

 

OMC Aromatherapie Geursystemen

Hoe ruikt het bij U op de afdeling? OMC aromatherapy geursystemen zorgt voor aangenaam geurende verpleegafdelingen in zowel care als cure middels het centraal aangestuurde OMC geursysteem dat etherische oliën gecontroleerd over de afdeling verneveld.

OMC zorgt voor een aangenaam geurende omgeving als onderdeel van een healing environment in verpleeg- en ziekenhuizen.

Wonen, werken en bezoeken in een niet aangenaam ruikende omgeving is niet meer van deze tijd. OMC staat voor Olfactorisch Management Concept (geurmanagement) en is ontwikkeld in samenwerking met en in opdracht van een Nederlands ziekenhuis. Primair is het concept ontwikkeld om de verpleegafdelingen te ontdoen van de zogenaamde ziekenhuislucht en deze te voorzien van een aangename geur middels het koud verstuiven van etherische oliën.

Het vernevelen van aangename geuren op de verpleegafdelingen is een van de vitale onderdelen van een healing environment dat een klimaat schept om het welbehagen van de patiënten, de werknemers en de bezoekers te optimaliseren en het genezingsproces te bevorderen. Tevens verhoogt men het welbehagen van de personen die zich hierin bevinden. OMC zorgt voor wonen, werken en bezoeken zonder de terreur van geur in een aangenaam geurende leef- en werkomgeving.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan