Planetree Corporate Membership

Planetree Corporate Membership

Samen met zorgorganisaties streeft Planetree naar excellente mensgerichte zorg. Dat vraagt om partnerschap, heldere communicatie en vernieuwen om te verbeteren. We verbinden mensen die zorg ontvangen en mensen die zorg bieden optimaal. Dat doen we door te inspireren, adviseren, trainen en door ondersteunend materiaal en nieuwe inzichten te delen. Onze partners zijn onze partners omdat ze dezelfde missie hebben. Het Corporate Membership is ontwikkeld om elkaar vooruit te helpen door samen te werken aan oplossingen voor de zorg van morgen.

Het Planetree netwerk bestaat o.a. uit langjarig gecommiteerde (zorg)organisaties uit alle sectoren in binnen – en buitenland en zijn koplopers op het gebied van mensgerichte zorg. Maandelijks ontvangen ruim 5000 zorgprofessionals de Planetree nieuwsbrief en berichten via onze onze social media kanalen. Met dit netwerk delen we actief kennis en goede voorbeelden, waaronder van onze partners.

Voordelen & afspraken

  • Toegang tot Planetree netwerk: presenteer jouw producten/diensten aan zorgorganisaties die voorop lopen op het gebied van mensgerichte zorg. 
  • Promotie via Planetree kanalen: promotie in de vorm van online artikelen en Social Media posts.
  • Zichtbaarheid als partner: zichtbaarheid met logo en eigen pagina op de Planetree website.
  • Toegang events: gratis toegang voor één persoon voor passende events*. 
  • Interessante kortingen: korting op Planetree producten en sponsorpakketten voor Planetree events*.
  • Het partnerschap heeft een duur van één jaar en bedraagt €1500,- ex btw.  
 
Een online Teams meeting maakt onderdeel uit van het aangaan van het Planetree Partnerschap. Tijdens deze ontmoeting maken we graag nader kennis en komen we gezamenlijk tot een contentplanning. Daarbij we o.a. de frequentie en inhoud van de artikelen en social media posts. 
 
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
 
*Planetree events vinden niet stuctureel plaats. Planetree brengt partners op de hoogte wanneer data nieuwe events bekend zijn.
 
 
Klaar voor het partnerschap? Scroll dan naar het aanmeldformulier om je in te schrijven. 
 
Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande button. 

aanmelden

Om het partnerschap goed te regelen hebben we onderstaand formulier ingericht. Na deze stap volgt het plannen van de Teams Meeting. We streven ernaar om deze zo snel mogelijk in te plannen en kijken ernaar uit om nader kennis te maken! 

Vragen? Laat het ons gerust weten via info@planetree.nl

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Naam contactpersoon

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan