BELANGRIJK;

Planetree conferentie 2020 AFGELAST

TIMELINE

19-03-2020:

Natuurlijk is de gezondheid van ons allemaal op dit moment de grootste prioriteit. Dat is het belangrijkste om mee bezig te zijn (en tjonge, wat doen jullie dat fantastisch, dankjewel!). Maar wat hadden we vandaag ook graag bezig geweest met de Planetree Conferentie, om samen met jullie de mooie voorbeelden van mensgerichte zorg, o.a. uit jullie organisaties, te vieren en te presenteren. Helaas blijkt het niet mogelijk om de conferentie zoals we die voor ogen hadden kosteloos te verplaatsen of gelden te restitueren. Daarom werken we momenteel een aantal alternatieve scenario’s uit. We verwachten jullie daar over 3 á 4 weken meer informatie over te kunnen geven. Mochten we ondertussen iets voor jullie of jullie organisaties kunnen doen aangaande het coronavirus, laat het ons dan weten via info@planetree.nl of bel 088 – 2006 880. We helpen graag! Veel sterkte.

16-03-2020:

Wij willen vooral de mensen in de zorg en alle anderen die zich zo hard inzetten momenteel een hart onder de riem steken. Dank jullie wel voor jullie inzet. Ondertussen beraden we ons als Planetree Team met het Bestuur momenteel over de consequenties van alle maatregelen. Als daar concreet duidelijkheid over komt, ook voor wat betreft de conferentie, laten we dat uiteraard zo snel mogelijk weten.

12-03-2020: Belangrijk bericht:

De Planetree conferentie op 19 maart 2020 bij NBC in Nieuwegein wordt afgelast vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het Planetree Bestuur (namens de Planetree organisaties) ziet het besluit als onvermijdelijk, omdat het risico van het samenbrengen van een grote groep zorgprofessionals momenteel niet goed is te overzien. Dit sluit aan bij het beleid en de maatregelen van steeds meer zorginstellingen en belangenverenigingen in Nederland, die hun zorgmedewerkers vragen om niet naar congressen en bijeenkomsten in Nederland en het buitenland te gaan.

Vervolg
Het Planetree Team en Bestuur wil iedereen bedanken voor de inzet in de organisatie van de conferentie en voor het begrip in deze overmachtssituatie. We kunnen ons goed voorstellen dat er naast begrip ook teleurstelling is.

De komende tijd beraden we ons op het vervolg.

We begrijpen dat dit besluit vragen oproept. Voor updates in de informatievoorziening verwijzen we graag naar deze pagina www.planetree.nl/grensdoorbrekend Als er overige vragen zijn, verzoeken we vriendelijk om vragen te stellen via mail aan grensdoorbrekend@planetree.nl

De meest gestelde vragen en antwoorden worden in de komende dagen op deze pagina weergegeven.