BELANGRIJK;

Planetree conferentie 2020 AFGELAST VERSCHOVEN

TIMELINE

27-08-2020:

Zoals je wellicht weet, vindt de Planetree conferentie in coronatijd plaats op 23 november aanstaande van 13.00 – 17.00 uur. Met alle input die we kregen vanuit een brainstorm met deelnemers (waarvoor nogmaals enorm bedankt!) én met alle randvoorwaarden die gelden, schuren en schaven we momenteel aan een passend en mooi hybride evenement bij NBC in Nieuwegein, met een virtuoze virtuele variant. Want uiteraard kunnen we – met de huidige maatregelen – niet iedereen fysiek aanwezig laten zijn (en sommigen willen dit ook liever niet). We hebben daarvoor al supertoffe ideeën die we aan het uitwerken zijn. Dat betekent overleg met de venue en met de sprekers, maar ook met livestream-leveranciers en alle andere betrokkenen. Alle mensen en organisaties die al een deelnemerskaart hadden worden uiteraard persoonlijk op de hoogte gesteld. Verder geven we in de loop van de tijd op deze pagina en via onze social media meer informatie vrij over hoe het programma eruit gaat zien. We hebben er zin in en kijken ernaar uit jullie weer te ontmoeten en er samen iets moois van te maken in november! Graag tot dan.

11-06-2020:

De laatste maanden ervaarden we met bewondering alle creativiteit, innovatiekunst, kennis, flexibiliteit, ervaring en denkkracht in ons Planetree netwerk. Omdat we samen sterk staan, maken we hier graag gebruik van om mét en voor jullie op ontdekkingstocht te gaan naar…  het Planetree evenement in coronatijd op 23 november 2020 van 13 – 17.30 uur! Borrel je van de zin en ideeën om dit event mee vorm en inhoud te geven? Dan horen we graag uiterlijk 25 juni a.s. of jij of een van je collega’s ook meedoet om samen een fantastisch alternatief Planetree evenement op 23 november te ontwikkelen. Dat kan via een mail naar grensdoorbrekend@planetree.nl Wij zijn benieuwd naar jullie ideeën en gaan met jullie graag aan de slag om iets passends en sprankelends te organiseren. Meer informatie daarover verwachten we vervolgens einde van de zomer via deze webpagina te kunnen geven.

06-04-2020:

Een beetje goed nieuws in tumultueuze tijden; Zeker in deze roerige tijd, blijft het belangrijk het streven naar mensgerichte hoog te houden, zorg naadloos op elkaar aan te laten sluiten en partnerschap en innovaties te stimuleren. Om samen creatief te zijn in het doorbreken van grenzen dus. En om samen momenten te hebben om te reflecteren op hoeveel grenzen er in deze tijd doorbroken zijn en worden. Dat is waarom we graag een herkansing aan de conferentie willen bieden op maandagmiddag 23 november. In welke vorm en hoe we dat precies kunnen en zullen doen straks, daar denken we in het licht van alle recente ontwikkelingen en perspectieven graag verder over na. Maar de datum kun je vast in je agenda zetten! Natuurlijk stellen we jullie en in het bijzonder de deelnemers die al een kaartje hebben op de hoogte als we meer weten. En verder kun je voor meer informatie steeds deze pagina (www.planetree.nl/grensdoorbrekend) in de gaten houden. Meer informatie volgt!

19-03-2020:

Natuurlijk is de gezondheid van ons allemaal op dit moment de grootste prioriteit. Dat is het belangrijkste om mee bezig te zijn (en tjonge, wat doen jullie dat fantastisch, dankjewel!). Maar wat hadden we vandaag ook graag bezig geweest met de Planetree Conferentie, om samen met jullie de mooie voorbeelden van mensgerichte zorg, o.a. uit jullie organisaties, te vieren en te presenteren. Helaas blijkt het niet mogelijk om de conferentie zoals we die voor ogen hadden kosteloos te verplaatsen of gelden te restitueren. Daarom werken we momenteel een aantal alternatieve scenario’s uit. We verwachten jullie daar over 3 á 4 weken meer informatie over te kunnen geven. Mochten we ondertussen iets voor jullie of jullie organisaties kunnen doen aangaande het coronavirus, laat het ons dan weten via info@planetree.nl of bel 088 – 2006 880. We helpen graag! Veel sterkte.

16-03-2020:

Wij willen vooral de mensen in de zorg en alle anderen die zich zo hard inzetten momenteel een hart onder de riem steken. Dank jullie wel voor jullie inzet. Ondertussen beraden we ons als Planetree Team met het Bestuur momenteel over de consequenties van alle maatregelen. Als daar concreet duidelijkheid over komt, ook voor wat betreft de conferentie, laten we dat uiteraard zo snel mogelijk weten.

12-03-2020: Belangrijk bericht:

De Planetree conferentie op 19 maart 2020 bij NBC in Nieuwegein wordt afgelast vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het Planetree Bestuur (namens de Planetree organisaties) ziet het besluit als onvermijdelijk, omdat het risico van het samenbrengen van een grote groep zorgprofessionals momenteel niet goed is te overzien. Dit sluit aan bij het beleid en de maatregelen van steeds meer zorginstellingen en belangenverenigingen in Nederland, die hun zorgmedewerkers vragen om niet naar congressen en bijeenkomsten in Nederland en het buitenland te gaan.

Vervolg
Het Planetree Team en Bestuur wil iedereen bedanken voor de inzet in de organisatie van de conferentie en voor het begrip in deze overmachtssituatie. We kunnen ons goed voorstellen dat er naast begrip ook teleurstelling is.

De komende tijd beraden we ons op het vervolg.

We begrijpen dat dit besluit vragen oproept. Voor updates in de informatievoorziening verwijzen we graag naar deze pagina www.planetree.nl/grensdoorbrekend Als er overige vragen zijn, verzoeken we vriendelijk om vragen te stellen via mail aan grensdoorbrekend@planetree.nl

De meest gestelde vragen en antwoorden worden in de komende dagen op deze pagina weergegeven.