Planetree opleiden & ontwikkelen

De Planetree organisatie staat, naast haar zorgvisie, bekend om de aansprekende opleidingen en programma’s. Hierbij gaat het om merkbaar verbeteren in mensgerichte zorg, houding, strategie en cultuur. Onderstaande afbeelding laat zien welke programma’s we onder andere aanbieden. Daaronder vind je een greep uit de trainingen en opleidingen die je verder kunnen helpen. Uiteraard bieden we ook mogelijkheden om samen maatwerk te ontwikkelen. Alle oplossingen vergroten de eigen kracht om te doen wat nodig is.

 

Opleiden en ontwikkelen

 

 

 

Planetree workshops op niveau

Niveau 3

Niveau 4

Meer informatie?

Neem contact met ons op via 088-2006880 of ons contactformulier

Uitgelicht

Twee oplossingen die hoog worden gewaardeerd zijn meteen al beschikbaar. Beide zorgen ervoor dat medewerker en organisatie snel kunnen schakelen bij veranderingen, de wensen en behoeften van hun cliënten kennen en deze kunnen vertalen naar haalbare en eigentijdse antwoorden. Daar hoort bij dat medewerkers ruimte hebben en nemen om te doen wat op dat moment nodig is.

 

Huidige niveau en mensgerichte koers bepalen 

Merkbaar-Beter-Meting Meten=Weten=Verbeteren. In welke mate lopen ambitie en praktijk parallel? Betere kwaliteit leveren op een betaalbare manier is een voortdurende uitdaging die vraagt om focus en verbinding. Op alle fronten: van het samenspel tussen cliënten, medewerkers en managers tot de strategie, structuur, cultuur en zorgprocessen die daaruit voortvloeien. Maar hoe weet je waar je staat? En hoe gebruik je dat om concrete doelen te bepalen? Meer weten? Klik hier.

 

Merkbaar Verschil maken doe je Samen: verfrissend leiderschap

Samen Verschil Maken Dit programma is een eigentijds antwoord op de groeiende vraag naar o.a. zelfsturing in teams, cultuurverandering en een groter probleemoplossend vermogen bij cliëntvragen. Een los verbeterproject is eenvoudig, een effectieve verbetercultuur is dat niet. Daarom ontwikkelden wij het programma Samen Verschil Maken (SVM): een combinatie van verfrissend leiderschap, praktische oplossingen en een mensgerichte samenwerkingscultuur. Meer weten? Klik hier.