Security Professionals

Security Professionals

Helaas krijgen zorginstellingen in toenemende mate te maken met agressie. Ook zijn criminelen steeds vaker uit op medische data. Zorginstellingen staan voor de uitdaging een veilige omgeving te garanderen, zonder dat dit ten koste gaat van de mensgerichtheid en laagdrempeligheid van de zorg. Security Professionals houdt zorginstellingen (mens)gericht veilig.

Steeds meer zorginstellingen maken gebruik van de beveiligingsdiensten van Security Professionals. Meer dan 100 professionals staan klaar om een veilige zorg- en behandelomgeving te garanderen. Ze zijn op basis van assessments geselecteerd en doorlopen een op de taken en instelling afgestemd opleidingsprogramma. Beveiligen en dienst verlenen krijgen hierdoor (mens)gerichte invulling.

Beveiligen op basis van de juiste context
De Security Professional heeft allereerst een scherp oog voor afwijkend gedrag en afwijkende situaties. Afgestemde processen en techniek helpen hem potentiële dreigingen tijdig op het netvlies te krijgen. Menselijke interactie zorgt voor het bepalen van de juiste context. Waar nodig treedt de professional gericht op. Dat gebeurt tactvol en respectvol; met aandacht voor de veiligheid van de cliënt en zijn of haar omgeving.

Dienst verlenen draagt bij aan de eenheid van zorg
Maar beveiligen is ook dienst verlenen. Met een welgemeende glimlach, een vriendelijk woord en een attent gebaar zorgt de professional voor een welkome ontvangst. Hij of zij legt de juiste verbinding en draagt bij aan de eenheid van zorg. Juist de kleine details maken het verschil, zoals: het regelen van een rolstoel voor een cliënt die slecht ter been is, een bezoeker de weg wijzen naar de juiste afdeling en navraag doen wanneer een oudere dame moet wachten op een taxi.

Bij Security Professionals is Planetree dagelijkse praktijk
Stichting Planetree Nederland inspireert Security Professionals om activiteiten, trainingen en concepten mensgericht in te vullen. Vanuit natuurlijke competenties maken onze professionals de verbinding met de twaalf punten van Planetree. Met e-learning en halfjaarlijkse bijeenkomsten frissen we de kennis op. En Planetree komt ook aan bod in ons train de trainer (objectleider) programma en staat op de agenda van ieder werkoverleg. Het is binnen onze organisatie en op onze klantobjecten praktijk. Dat uit zich niet alleen in een hoge cliënttevredenheid, maar ook in betrokken, daadkrachtige en gemotiveerde Security Professionals. En die maken iedere dienst opnieuw het verschil.

Meer informatie: http://www.securityprofessionals.nl/

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan