OMC Aromatherapy Geursystemen

OMC Aromatherapy Geursystemen

Hoe ruikt het bij u op de afdeling?

Een aangename geur op een zorgafdeling is bepalend voor het welzijn van de cliënten, de bezoekers en de medewerkers.  Wonen werken en bezoeken in een onaangenaam geurende afdeling is niet meer van deze tijd en daardoor kiezen steeds meer ziekenhuizen en zorginstellingen voor de OMC aromatherapy geursystemen.

Een vieze geur daarentegen heeft op bijna iedereen een negatieve uitwerking. Mensen voelen zich onprettig, schamen zich en kunnen zich bezwaard voelen. Ook tijdens het bezoek kunnen situaties ontstaan waar beide partijen zich ongemakkelijk voelen vanwege de onaangename geur.

Het OMC systeem verspreidt etherische oliën over de verpleegafdeling. Deze etherische oliën neutraliseren de “inco” geuren en ziekenhuislucht tot 95% zodat er een aangenaam geurende afdeling overblijft.

Wij werken alleen met 100% natuurlijke etherische oliën die duurzaam worden verbouwd. Wij staan in nauw contact met de plantages die zorg dragen voor de planten. De geuren zijn afgestemd op de seizoenen en speciaal geformuleerd voor de zorgsector.

De OMC aromatherapy geursystemen worden gebruikt zowel in care als cure op PG – en somatische afdelingen in verpleeghuizen en o.a. de nierdialyse, chirurgie, MLD en oncologie afdelingen in ziekenhuizen.

Het OMC geursysteem wordt per afdeling centraal aangestuurd.  Het systeem wordt in één dag geïnstalleerd, zonder hak of –breekwerk dus dit geeft nauwelijks tot geen overlast op de afdelingen.

Nieuwsgierig? Bezoek de website van OMC: www.omcbv.nl

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact op.