Margaret van Bekkum

Margaret van Bekkum

Margaret van Bekkum

Het label Margaret van Bekkum maakt deel uit van een generatie hedendaagse Nederlandse vilt ontwerpers. Met haar intense en intuïtieve gevoel voor design verkend ze nieuwe en verrassende combinaties, bijvoorbeeld vilt met hot copper, of met goud. Met die passie voor het verkennen van materialen, zet zij haar stempel op product en interieur design zowel voor residentiële, office sectoren, hotelbranche en gezondheidszorg.

Ter verbetering van de akoestiek en om het Co2 gehalte te verminderen is het aanschaffen van een vilt ontwerp een absolute must. Het is bewezen dat het tactiele aspect van vilt, bijvoorbeeld een tapestry of een belevingsmuur, inspirerend en positief op de omgeving kan inwerken.

Een materiaal wat zo tastbaar is opened mogelijkheden. Het kan zelfs therapeutisch werken, een prikkeling voor de zintuigen. Een omgeving waar het een komen en gaan is van mensen, nodigt vilt uit om een gesprek aan te gaan, verbinding te leggen een moment van samenkomen, integratie. Met de juiste prikkels creëer je een omgeving waar de gemoedsrust in balans is. Vilt is een grote aanvulling op je belevingswereld. Als daardoor de kwaliteit van genezen/leven kan vergroten is dit een win/win situatie.

Het label Margaret van Bekkum wordt gekenmerkt door een hoge aandacht voor detail en een passie om die ruimtes op een unieke wijze te voorzien van expressie. Een traktatie voor je zintuigen!

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact op.