Hartik Coaching & Training

Hartik Coaching & Training

Aandacht voor persoonlijke regie & balans

Vergroot duurzaam vitaliteit, veerkracht en optimale performance met hartcoherentie voor topzorg

Elk mens wil van waarde zijn, maar hoe zorg je ervoor dat je elke dag krachtig genoeg bent? Iedere succesvolle leider ziet graag dat medewerkers elke dag opnieuw presteren en zelf regie pakken. Maar hoe doe je dat in tijden van steeds meer druk, stijgende kosten en dalende productiviteit? Uit cijfers van TNO blijkt dat dit niet vanzelfsprekend is. Maar liefst 1 miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische aandoeningen à 1,8 miljard verzuimkosten. Niet gek dat 3 miljoen Nederlanders aangeven behoefte te hebben aan maatregelen tegen werkstress. Tijd voor verandering dus!

Vitaliteit en veerkracht staat op de agenda van vele zorgorganisaties, maar hoe maak je dat concreet, zodat je extra waarde kan bieden aan medewerkers?! HARTIK biedt een effectieve en duurzame oplossing met persoonlijke HeartMath® coaching, groepstraining en inspiratiesessies op maat.

Werkstress leidt tot beroepsziekte nr. 1, HARTIK biedt een duurzame oplossing

  • Preventief: voorkómen van stressgerelateerde klachten/ verzuimkosten
  • Curatief: verkorten van stressgerelateerd ziekteverzuim
  • Groei op persoonlijk en organisatie niveau (optimale performance)

HARTIK ondersteunt zorgorganisaties en particulieren bij stress- en vitaliteitsmanagement
en zet daarbij het wetenschappelijk effectief bewezen HeartMath® programma in. De jarenlange onderzochte HeartMath® methode wordt wereldwijd in 100 landen door 5 miljoen gebruikers dagelijks succesvol ingezet om prestaties te verhogen. De gepatenteerde en bekroonde meetapparatuur is door cardiologen, neuro-cardiologen en neurologen van het HeartMath Instituut in Californië ontwikkeld. HARTIK laat met de HeartMath® methode binnen enkele minuten zien wat stress met je hart doet. Tijdens een sessie zie je direct welke positieve invloed je ademhaling heeft op je hartritme. Het verband tussen het hartritme, iemands gedachten en emoties is direct zichtbaar d.m.v. een hartslagmeter en een computerscherm.

Wetenschappelijk gemeten effecten van het Heartmath® programma
Op organisatie niveau Op individueel niveau
V  Optimale performance

V  Betere gezondheid

V  Duurzame inzetbaarheid

V  Loyale medewerkers

V  Verbeterde samenwerking

V  Verbeterde bloeddruk

V  Helder denken, scherpe geest

V  Beter slapen

V  Meer innerlijke rust

V  Meer zelfvertrouwen

V  In balans

V  Minder vaak ziek

Stress en emoties bepalen letterlijk je hartritme
Als werkgever kun je medewerkers niet veranderen, dat moeten ze zélf doen. Maar met dit persoonsgerichte programma kun je wél in ze investeren. Dit programma stelt mensen in staat om zelf weer de regie te pakken. Voor medewerkers voelt deze investering vaak als een kans en een uiting van waardering van hun werkgever. Dit zorgt voor meer verbinding en betrokkenheid. Vele gerenommeerde bedrijven en instanties gingen al voor o.a.: ASML, Phillips, Unilever, NS, Rabobank, Nederlandse politie, diverse ministeries, gemeenten, zorginstellingen en topsport.

Testimonials HeartMath®
“HeartMath heeft ons de instrumenten gegeven om het verschil uit te maken tussen de vereiste klantvriendelijkheid en echte zorg. We hebben onze doelen wat betreft uitmuntendheid in patiënttevredenheid en werknemerstevredenheid bereikt. Ik geloof dat we zonder HeartMath onze mogelijkheden niet zo zouden hebben benut.”
Tom Wright, Chief Operating Officer, Delnor- Hospital

Waarom HARTIK…?!
Als eigenaar van HARTIK wil ik mensen / zorgprofessionals met aandacht helpen zichzelf te versterken, zodat vanuit balans eenieder op zijn eigen unieke wijze kan bijdragen aan een mooie samenleving en aan topzorg! Jarenlang heb ik met veel passie en gedrevenheid gewerkt in de zorg o.a. als verpleegkundige, praktijkondersteuner, verpleegkundig specialist, expert palliatieteam en docent HBO-V. Ik krijg enorm veel energie als ik kan bijdragen aan het welzijn van mensen, daar zit mijn talent en kwaliteit. De mens écht zien, mensen hiervoor praktische tools aanreiken voor bewustwording en duurzame groei, daar ga ik voor!

Graag nodig ik je uit om tijdens het congres van Planetree zelf te ervaren hoe jezelf vitaliteit en veerkracht kan sturen, kom ook naar de workshop hartcoherentie van HARTIK. Zie hoe zeer de aanpak van HARTIK aansluit bij de componenten van Planetree en de uitvoering ervan nog krachtiger maakt!

HARTIK | Hoofdstraat 24 | 6333 BJ | Schimmert | 06-51981816 | www.hartik.nl | contact@hartik.nl

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan