By Acte

Een echt origineel geschenkconcept, een bijzonder keuzeconcept, themawebsite of presentje voor een speciale gelegenheid: met een concept van By Acte geeft u meer. Meer aandacht en waardering. Op maat voor uw organisatie. By Acte koppelt een sterk geschenkconcept aan uw specifieke communicatiedoelen. Dat maakt elk concept tot een instrument om mensen te verbinden, in beweging te brengen, te laten groeien en bloeien. Elk geschenkconcept van By Acte is uniek en vertelt een eigen verhaal. Een verhaal van waardering en aandacht. Want aandacht is echt de beste investering in uw mensen. Daarbij maken we binnen elk budget het maximale mogelijk.

Elk geschenk concept bestaat uit een combinatie van een goed gekozen cadeau, een verpakking in uw huisstijl en een persoonlijke tekst. De kracht van woorden is groot. Een oprecht, spontaan compliment is vaak de beste motivatie voor nog betere prestaties. De geschenkconcepten van By Acte zijn een tastbaar compliment mét een verhaal. Uw verhaal. We vertalen uw boodschap in een persoonlijke tekst en een vormgeving die uw DNA ademen. Daarvoor verdiepen we ons in uw succesvolle momenten. Omdat die bijdragen aan een succesvolle toekomst.

Waarderend schenken is geen ‘kunstje’, maar een kunst. We helpen u om op elk gewenst moment echte waardering en aandacht te geven. Volledig ontzorgd, zodat u uw aandacht en energie kunt richten op waar u het beste in bent. Een geschenk van By Acte valt op én vertelt het verhaal van uw organisatie. Soms letterlijk, bijvoorbeeld met een boek voor en over medewerkers. En soms meer symbolisch, met beelden en gevoel. Of met een geschenk uit onze eigen collectie, dat u echt nergens
anders aantreft. Altijd vanuit een gevoel van positieve waardering.

Uiteraard heeft By Acte ook zelf een verhaal. Dat begint bij passie voor mensen en hen blij willen maken. Met al die dingen die het leven net dat beetje mooier maken. Onze zoektocht naar het beste geschenk en de beste aanpak voor elke klant levert soms hilarische en ook wel eens ontroerende momenten op.

hallo@byacte.nl

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan