Bright Nature Interiors

Bright Nature Interiors

WOLKENPLAFOND MET DYNAMISCH DAGLICHT
Een dynamisch daglichtplafond heeft een virtueel uitzicht op de buitenlucht met groene boomtoppen. Dit haalt natuur en daglicht direct binnen, wat aantoonbare positieve effecten heeft voor patiënt en medewerker. Het wolkenplafond met dynamisch daglicht kleurt mee met het verloop van de dag en beïnvloedt het bioritme.

NATUUR EN DAGLICHT STIMULEERT GEDRAG
Bright Nature Interiors© ontwerpt hoe mensen zich voelen en gedragen in gebouwen. De natuur-geïnspireerde designs en dynamische daglichtplafonds helpen om de productiviteit te verbeteren en een ontspannen mensgerichte zorg te creëren. Hierin blijft geen zintuig onbespeeld en wordt zelfs het bioritme gestimuleerd.

VIDEOPLAFONDS
Onze videoplafonds hebben bewegende wolken en boombladeren en interactieve mogelijkheden.
Dit kan ook aan muren gebruikt worden. Met deze videoplafonds en videowalls bieden we nieuwe mogelijkheden in de beleving, entertainment en natuursimulaties voor binnenruimtes.

OVERIGE PRODUCTEN
Bright Nature Interieurs worden ingericht met diverse natuur geïnspireerde design elementen. Naast de daglichtplafonds en videoplafonds, gebruiken we ook oplossingen als geurbeleving, soundscapes met rustgevende geluiden, vloeren met natuur-look and feel, kleuradvies en design.

ONDERZOEK TOONT POSITIEF EFFECT
Samen met omgevingspsychologen onderzoeken we de effecten van natuur- en daglicht simulatie op mensen. Wat blijkt? Natuur en daglicht heeft een kalmerende werking en geeft een gelukkig gevoel, ook de simulatie ervan zoals de virtuele daglichtplafonds en videoplafonds met overtrekkende wolken.
Natuursimulatie bevordert zelfbeheersing, beter omgaan met pijn en minder last van psychische problemen, minder medicatie gebruik en een korter verblijf. Voor personeel ontstaat er een stimulerende werkruimte met tal van positieve effecten.
Hiermee wordt dit concept voor een natuur geïnspireerd design niet langer gezien als luxe, maar als kernwaarde voor healing environments waarin aantoonbaar betere resultaten behaald worden.

CONTACT
Neem contact op met Bright Nature Interiors© voor meer informatie over de natuur geïnspireerde designs en virtuele daglichtplafonds.
We helpen graag uw zorgomgeving verbeteren.

www.brightnature.com
info@brightnature.com
Tel: +3162636846 J. de Boer

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan?
Neem dan gerust contact op.

Planetree
Nieuwsbrief

Mensgerichte zorg is belangrijker dan ooit. Laat je inspireren en ontvang maandelijks tips, mooie voorbeelden en meer over warme, liefdevolle en mensgerichte zorg.

Meld je vrijblijvend aan