By Acte

Waarderend schenken is geen ‘kunstje’, maar een kunst. We helpen u om op elk gewenst moment echte waardering en aandacht te geven. Volledig ontzorgd, zodat u uw aandacht en energie kunt richten op waar u het beste in bent.

Constantis

In de zorg gaat het om een zorgvuldige balans tussen het welzijn van mensen (people), een heilzame leefomgeving (planet) en gezonde bedrijfsvoering (profit). Als adviesbureau voor duurzame strategie helpt Constantis zorginstellingen hun doelstellingen met betrekking tot deze drie pijlers nog beter te realiseren.

EldersVR

EldersVR heeft zich de afgelopen 3 jaar in Den Haag en omgeving succesvol bewezen. Dagelijks worden op het moment bij 6 zorggroepen = 60 zorghuizen = 120 VR brillen gebruikt met als primaire doel het terugdringen van angst, eenzaamheid en depressie. EldersVR biedt nu ook landelijk dit product aan.

Fylm

Met het Fylm concept brengen we de kennis van deze Beweegexperts via de TV de huiskamer binnen.

BrainTrainerPlus

BrainTrainerPlus™ is ontwikkeld als hulpmiddel om het denkvermogen en het geheugen van ouderen en mensen met – beginnende – dementie of Alzheimer te stimuleren.

Hertek

Hertek Care, onderdeel van de Hertek Groep, garandeert al ruim 25 jaar veiligheid en welzijn voor mensen in de zorg. Hertek Care adviseert, implementeert en begeleid, met al haar expertise, klantgerichte zorgtechnologie en -domotica ter ondersteuning van cliënten, zorgmedewerkers en zorgprocessen.

&Happy

&happy maakt games en apps die mensen plezierig vinden om te spelen. Tegelijkertijd helpen ze de speler en ons met het ophalen van waardevolle informatie, die we vervolgens kunnen gebruiken om te achterhalen welke activiteiten bijdragen aan een ideale dag of een gelukkig moment.

Poetic Memory

POETIC MEMORY is meer dan een memoryspel. Het is ontwikkeld speciaal voor mensen met dementie. Zoals de bedenker en maker van het spel, Arianne Faber, het zegt: ‘Het ergste van dementie is niet het geheugenverlies. Het is het verlies van de verbinding die ons samenbrengt.

Pyxicare

Persoonsgerichte zorg, indicering én kwaliteitsindicatoren in 1 app? Met Pyxicare bouw je een proactief zorgplan met concrete adviezen voor interventies. Wetenschappelijk gevalideerd dankzij de zorgstandaard RAI.

QDNA

Patiëntervaringen en meer. Een platform vele oplossingen.
Wij bieden oplossingen voor kwaliteit orkestratie, zodat toonaangevende zorgaanbieders en individuele behandelaren de best passende zorg kunnen bieden en zo hun verhaal kunnen vertellen.