Planetree zoekt een enthousiaste junior (communicatie)adviseur met hart voor de zorg

Planetree zoekt een enthousiaste junior (communicatie)adviseur met hart voor de zorg

36 – 40 uur per week.
Standplaats: je home-office

Wat ga je doen?
Als junior (communicatie)adviseur draag je zorg voor de coördinatie en realisatie van de communicatieactiviteiten van Planetree en werk je mee in ons team van specialisten mensgerichte zorg. Onze senior marketing adviseur is een inhoudelijke sparringpartner voor je.

Als spin in het web heb en/of ben je:

  • Een sleutelfunctie in het team bij alle communicatie-processen. Jij signaleert welke informatie relevant is om in ons directe netwerk of juist daarbuiten te delen en adviseert over de in te zetten kanalen.
    Je bent verantwoordelijk voor de content van de website. Je bent nauwkeurig op taal en details;
  • Onderdeel van onze kenniskring van communicatieadviseurs uit het Planetree netwerk;
  • Maker en uitvoerder van onze communicatieplannen;
  • Verantwoordelijk voor het organiseren van online en offline evenementen waaronder de jaarlijkse Planetree Conferentie en webinars;
  • Bewaker van de naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Naast het communicatiewerk, doe je ondersteunend werk voor je senior-collega’s door bijvoorbeeld samen met hen assessments bij zorgorganisaties uit te voeren.

Wat heb je daarvoor nodig?
Een warm hart voor de zorgsector
Motivatie om ons gedachtegoed en werk uit te dragen en te werken aan de verdere groei van Planetree in Europa.
Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van Communicatie en enige relevante praktijkervaring.
Uitstekende beheersing Nederlands en Engels in woord en schrift
Handigheid met de programma’s van MSoffice, Zoom, MailChimp en WordPress.
Het is helemaal fijn als je ook creatief en vaardig bent in grafische vormgeving

Wat bieden we jou?
Deze afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden geeft ruimte aan jouw creatieve geest. Wij zoeken iemand voor 36 uur tot maximaal 40 uur per week. In eerste instantie bieden we je een contract van 1 jaar met de intentie dit contract te voor onbepaalde tijd te verlengen. Wij bieden een marktconform salaris.

Wie zijn wij?
Planetree maakt zorg beter en werk leuker. We werken met een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde aanpak, die inspireert en beweging brengt. Het resultaat is dat organisaties iedere dag weer de best mogelijke zorg bieden in een helende omgeving. Een omgeving waarin zorgprofessionals het beste van zichzelf geven en zingeving in hun werk
ervaren. De honderden organisaties over de wereld die de Planetree visie al in praktijk brengen, laten zien dat het kan.

In Nederland en België werkt Planetree met een kernteam van 5 personen en ca 10 personen in haar flexibele schil. Het Planetree team doet onderzoek, helpt mee om een plan van aanpak voor zorgorganisaties te maken, traint (interne trainers) en brengt voorbeelden van goede ontwikkelingen binnen de organisaties voor het voetlicht. Zorgorganisaties realiseren met deze ondersteuning verbeteringen op eigen kracht. Want alleen zo ontstaat een duurzame verandering. Voor meer informatie zie onze website.

Interesse?
Dan nodigen we je van harte uit om je CV en motivatie toe te sturen naar info@planetree.nl. Voel je vrij creatieve vormen voor je sollicitatie te vinden. Als je eerst nog vragen hebt kun je deze mailen naar Marita Bossers via marita@planetree.nl.
Je reactie zien we graag voor 26 juli tegemoet. De gesprekken vinden plaats op 3 en 5 augustus. Als we matchen, kun je heel snel beginnen!

Klik hier om de vacature te downloaden.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact op.