Planetree webinar; donderdag 2 april, 20u; omgaan met angst in ongekende tijden

Planetree webinar; donderdag 2 april, 20u; omgaan met angst in ongekende tijden

In deze roerige tijd komt er veel op je af. Het is heel normaal dat je dan gevoelens van onzekerheid, angst, frustratie en onmacht ervaart. Wat kun jij doen om hier zo goed mogelijk mee om te gaan?

Planetree biedt op donderdag 2 april om 20.00 uur gratis een live webinar, waarin we onze kennis en inzichten graag met je delen.

Het doel van dit webinar is jou te ondersteunen door inzicht te bieden in de werking van je brein op onder andere angst. Door je brein, waar angst ontstaat, te trainen kun je hier beter mee omgaan. Met praktische tips en inspiratie laten we je zien hoe je invloed op je gedachten hebt.

We bespreken onder andere de volgende onderwerpen:

  • Hoe kun je omgaan met angst
  • Leer manieren om met emoties en gedachten om te gaan
  • Mentaal fit en in je kracht blijven

Doe je aanstaande donderdag met ons mee? Meld je dan hier aan: [link aanmelden ]
Het webinar duurt van 20.00 tot 20.45 uur. Je ontvangt na het aanmelden een link waarmee je toegang krijgt. Bij het aanmelden kun je ons al vragen stellen (graag zelfs). De meest gestelde vragen komen aan de orde.
Wil je het webinar wel volgen, maar ben je niet beschikbaar op dat tijdstip, dan kunnen we je na de livestream een link van de opname bezorgen om te kijken wanneer het jou uitkomt. Via dit formulier kun je je gegevens achterlaten en ontvang je de link.

We hopen je donderdag digitaal te ontmoeten. Samen staan we sterk!

Marita Bossers en Marij Naarding, namens het Planetree Team

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact op.