Voorwaarden

Planetree Conferentie 16 mei 2022

Let op, voor dit product gelden aanvullende voorwaarden: Je kunt je deelname tot 16 april 2022 annuleren. Hiervoor wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Na deze datum ben je het volledige bedrag verschuldigd. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je iemand anders als vervanger aanwijzen. Hiervoor stuur je een mail naar samenspel@planetree.nl met daarin de volledige contactgegevens van je vervanger. Dit kan tot 12 mei 2022. De vervanging is pas definitief geregeld wanneer deze door Stichting Planetree Nederland is bevestigd. Toegang tot de conferentie is persoonlijk en op naam.

 

meerdere deelnemers tegelijk aanmelden

Wanneer je meerdere mensen tegelijk wilt aanmelden en wilt betalen per factuur: er wordt een automatisch gegenereerde factuur verstuurd naar het e-mailadres van de eerst aangemelde persoon. Is het niet de bedoeling dat deze persoon de factuur ontvangt of moet de factuur naar een centraal e-mailadres verzonden worden? Vul dan dat betreffende e-mailadres in bij de eerste aanmelding op het formulier.

ONVERHOOPTE WIJZIGINGEN

 

Wanneer de conferentie onverhoopt niet door kan gaan, vindt de conferentie online plaats, waarna het ticket automatisch geldig is voor de online editie van de conferentie. Om je verder tegemoet te komen wanneer de conferentie fysiek niet door kan gaan, bieden we je bij een online editie de mogelijkheid aan om twee extra collega’s uit te nodigen. Deze collega’s kunnen op jouw ticket kosteloos deelnemen aan de online conferentie. Hoe dit in zijn werk gaat laten we uiteraard op tijd aan je weten.