SAMENSPEL

Dé conferentie voor mensgerichte zorg

16 mei 2022

Op 16 mei 2022 staat de jaarlijkse Planetree Conferentie weer op het programma. Ditmaal heeft de conferentie het muzikale thema ‘Samenspel'. Een spektakel waar jij hopelijk net zo naar uit kijkt als wij! Het belooft een dag boordevol inspiratie en verrassende inzichten te worden! Lees er meer over op deze pagina of bestel direct jouw ticket!

conferentie 2022

Dé conferentie voor mensgerichte zorg

ELKE KLANK IS GOUD WAARD

Samen zetten we de toon!

We leven in een tijd van grote veranderingen en uitdagingen binnen de zorg. Complexe vraagstukken waar we niet eerder mee zijn geconfronteerd en waar geen eenduidend antwoord voor is. Maar stel dat we in staat zijn om de verandering te omarmen, anders gaan denken en van daaruit tot nieuwe oplossingen komen? Samen, want goede zorg lever je zelden alleen. De vergelijking tussen zorg en een symfonie, oftewel ‘’Samenspel’’ is dan ook snel gemaakt. Ook een orkest is enkel in staat om haar mooiste stuk te spelen als het op de juiste manier samenwerkt. Hiervoor is vertrouwen nodig en de motivatie om constant op zoek te blijven naar de beste aansluiting op elkaar. Een plek en een moment waarop dat mogelijk is, bieden we je graag tijdens de Planetree Conferentie. We hopen je te mogen verwelkomen op 16 mei 2022.

Jij komt toch ook?

Greep uit programma

Adelheid Roosen

Dwarrelend van stadswijken tot schouwburgen ontmoet zij al meer dan 30 jaar steeds weer nieuwe gezichten die de inspiratie vormen voor haar voortdurende zoektocht naar de Ander. In haar werk schuwt zij geen enkel onderwerp: eerwraak, huiselijk geweld, (homo)seksualiteit in de Islamitische wereld, de Alzheimer van haar moeder. Alles kan en mag in de openbaarheid bestaan. 

Kim Coppes

De dagvoorzitter van onze conferentie. Kim Coppes krijgt iedereen aan het praten èn luisteren. Ontspannen en scherp, alert en met humor. Interactie en gesprek brengt zij werkelijk op gang. We zijn heel blij dat we Kim weer op onze conferentie mogen verwelkomen!

Nicolaas Veul

Nicolaas Veul (1984) is programma- en documentairemaker bij de VPRO. Hij maakte onlangs de succesvolle serie 100 dagen in je hoofd waarvoor hij samen met Tim den Besten 4 maanden stage liep in de psychiatrie om te ontdekken wie daar verblijven en wat het betekent om ziek te zijn in je hoofd. 

Inspirerende deelsessies & Kennisfestival

Naast inspirerende deelsessies die we binnenkort bekend maken, organiseren we samen met Lisa Allen van the Johns Hopkins Hospital, Susan Frampton van Planetree International, Jacqueline Loonen van Radboudumc en Jan Hazelzet em. prof. Erasmus MC een speciaal programma voor ziekenhuizen met hoge ambities op het gebied van mensgerichte zorg. Naast dit programma, kun je natuurlijk ook deelnemen aan de rest van de Planetree Conferentie! 

Bekijk hier het programma van het Kennisfestival

Jules van Hessen

Maestro Jules wil met zoveel mogelijk mensen de ontroerende kracht en kwaliteit van klassieke muziek delen. Maar ook: welke keuzes moet een maestro maken, welke veranderingen kan hij implementeren en hoe communiceert een dirigent, zijn tal van vragen die beantwoord worden in Jules van Hessen’s dynamische presentatie over dirigeren en leiderschap in het algemeen.

Sander de Hosson

Sander de Hosson is longarts en sinds 2012 werkzaam in het Wilhelmina Ziekenhuis. Al sinds zijn opleiding als longarts zet hij zich in om de palliatieve zorg beter op de kaart te krijgen. Hij heeft ook verschillende leerboeken geschreven van het vak. Hij is expert op het gebied van leiderschap, wetenschap, lifestyle & health en zorg.

planetree awards

Ook dit jaar reiken we de Planetree Awards uit. Er zijn twee categorieën waarop jij jouw stem kan uitbrengen: de Innovatie Award en de Project Award. Kijk snel op de Planetree Awards pagina voor meer informatie over de genomineerden. 

 

De stembus is inmiddels gesloten en de winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Planetree Conferentie 2022.

Veelgestelde vragen

We leven nog altijd in een onvoorspelbare tijd als het gaat om elkaar fysiek ontmoeten en het organiseren van live events. Omdat onze conferentie gepland is op 16 mei 2022 en de vooruitzichten goed zijn, hebben wij er als organisatie vertrouwen in dat alles live door kan gaan. Mocht dat toch niet zo zijn, dan gaan we er hoe dan ook online een hele mooie editie van maken. We begrijpen het als je vragen hebt. Daarom hebben we alle veel gestelde vragen en de voorwaarden op een rijtje gezet. 

Sponsoren Planetree Conferentie

De Planetree Conferentie 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door:

EldersVR
Fylm_def_wit
BrainTrainerPlus
Hertek
&Happy
Pyxicare
QDNA
CRDL
FWG
omcbv