Planetree Conferentie 2019: ‘Ruimte voor groei’
21 maart 2019, NBC Nieuwegein

De zorg verandert en beweegt meer dan ooit. Veranderen en bewegen vragen ruimte: ruimte om te leren, te verbeteren en te groeien. De Planetree conferentie 2019 staat dan ook in het teken van Ruimte voor Groei. Hoe ervaar en creëer jij ruimte om te kunnen groeien, als persoon of als organisatie? Wat bieden jouw drijfveren, talenten en mogelijkheden jou om uitstekende mensgerichte zorg te bieden? Hoe creëer jij ruimte voor anderen?

Op deze 11e editie van de conferentie biedt Planetree, samen met de (zorg)organisaties die zich bij het Planetree netwerk hebben aangesloten, volop ruimte, inspiratie en mogelijkheden tot groei voor iedereen. Via lezingen, thema- en verdiepingssessies worden kennis, ervaringen en inzichten hierover gedeeld. Hier vind je het programma van de conferentie. We nodigen iedereen die iets met de zorg te maken heeft van harte uit daar gebruik van te maken. Grijp dus je kans en meld je vandaag nog aan!

Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn!


                 

Sprekers

Dit jaar zijn onze hoofdsprekers internationaal strateeg op het gebied van technologische ontwikkelingen in de zorg Lucien Engelen en internationaal bekend gedragswetenschapper en schrijver Dr. Ben Tiggelaar.
Lees meer over hun inspirerende keynotes.

Lucien Engelen ‘Hoe technologie empathie, gebruikerservaring en cultuur kan veranderen’
Ben Tiggelaar ‘Beter’

Het Belevingsplein

Ook dit jaar is er weer een Planetree Belevingsplein. Het doel is de Planetree-zorg hoorbaar, zichtbaar, tastbaar en voelbaar te maken voor deelnemers aan de conferentie. Dé plek voor een laagdrempelige kennismaking met elkaar en elkaars goede praktijken, voor inspiratie en nieuwe inzichten. Meer weten over het Belevingsplein of zelf meedoen?
Kijk op de pagina voor het Belevingsplein!

Thema- en verdiepingssessies

Verzamel nieuwe inzichten tijdens diverse inspirerende sessies verzorgd door Planetree organisaties en deskundigen uit het veld. Tijdens deze sessies krijg je de kans om kennis te maken met goede voorbeelden uit de praktijk en om dieper in te gaan op wat mensgerichte zorg nou echt betekent. Lees meer over onze sessies.

Winnen!

Wist je dat je gratis entreekaarten kunt winnen? Hoe? Dat lees je hier.

Planetree Awards

Eén keer per jaar reikt Planetree de Planetree Awards uit voor de meest bijzondere en innovatieve projecten op het gebied van mensgerichte zorg. Dat gebeurt tijdens de jaarlijkse Planetree Conferentie op 21 maart 2019 in het NBC in Nieuwegein, de grootste conferentie op het gebied van mensgerichte zorg in Europa. Deze Awards zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor zorgverleners om (vernieuwende) patiëntgerichte initiatieven in praktijk te brengen.