Planetree Conferentie 2019: ‘Ruimte voor groei’
21 maart 2019, NBC Nieuwegein

Allereerst: jullie zijn vast nieuwsgierig naar de foto’s van de conferentie! Die vind je hier.

Inmiddels hebben we de resultaten van de vragenlijst over de conferentie geanalyseerd en de algemene evaluatie vind je hier. De vragenlijst is in totaal door 276 mensen ingevuld, waarvoor dank. De conferentie als geheel kreeg een 8.1 gemiddeld en op de vraag ‘zou je de conferentie aanbevelen’ een score van 4.2 op een schaal  van 5. Een prachtig resultaat.

Het persbericht over de succesvolle conferentie vind je hier.

Op deze 11e editie van de conferentie bood Planetree, samen met de (zorg)organisaties die zich bij het Planetree netwerk hebben aangesloten, volop ruimte, inspiratie en mogelijkheden tot groei voor iedereen. Via lezingen, thema- en verdiepingssessies werden kennis, ervaringen en inzichten hierover gedeeld. Hier vind je het programma van de conferentie.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn!


                 

Sprekers

Dit jaar waren onze hoofdsprekers internationaal strateeg op het gebied van technologische ontwikkelingen in de zorg Lucien Engelen en internationaal bekend gedragswetenschapper en schrijver Dr. Ben Tiggelaar.
Lees meer over hun inspirerende keynotes.

Lucien Engelen ‘Hoe technologie empathie, gebruikerservaring en cultuur kan veranderen’
Ben Tiggelaar ‘Beter’

Het Belevingsplein

Ook dit jaar was er weer een Planetree Belevingsplein. Het doel is de Planetree-zorg hoorbaar, zichtbaar, tastbaar en voelbaar te maken voor deelnemers aan de conferentie. Dé plek voor een laagdrempelige kennismaking met elkaar en elkaars goede praktijken, voor inspiratie en nieuwe inzichten.

Thema- en verdiepingssessies

Tijdens 31 inspirerende sessies, verzorgd door Planetree organisaties en deskundigen uit het veld, konden nieuwe inzichten verzameld worden en kreeg je de kans om kennis te maken met goede voorbeelden uit de praktijk en om dieper in te gaan op wat mensgerichte zorg nou echt betekent. De verschillende presentaties van de sessies zijn te vinden achter Mijn Planetree in bij Planetree Conferentie 2019 (presentaties).

Planetree Awards

Eén keer per jaar reikt Planetree de Planetree Awards uit voor de meest bijzondere en innovatieve projecten op het gebied van mensgerichte zorg. Dat gebeurt tijdens de jaarlijkse Planetree Conferentie op 21 maart 2019 in het NBC in Nieuwegein, de grootste conferentie op het gebied van mensgerichte zorg in Europa. Deze Awards zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor zorgverleners om (vernieuwende) patiëntgerichte initiatieven in praktijk te brengen.

Meer informatie over de genomineerden vind je hier. De stembus is inmiddels gesloten.