Planetree Conferentie 2018: ‘Zin’
22 maart 2018, NBC Nieuwegein

De 10de Planetree conferentie staat in het teken van ‘zin’. Want in ons werk en leven streven we allemaal zin na. Wie of wat bepaalt nu wat de meeste zin oplevert? Hoe weet je wat zinvol of zinloos is, voor jezelf maar ook voor anderen? Via lezingen, thema- en verdiepingssessies worden ervaringen en inzichten hierover gedeeld.

De conferentie is geaccrediteerd door V&VN (verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten) en ADAP (paramedici). De accreditatie voor ABAN (artsen) is nog in behandeling. Voorgaande conferenties werd ook deze accreditatie toegekend.

Jubileumeditie

De 10de editie van de Planetree Conferentie: een jubileumeditie! Al tien jaar komen mensen met hart voor de zorg uit Nederland en België tijdens deze conferentie samen om van elkaar te leren en zo wensen en ambities op het gebied van mensgerichte zorg te kunnen realiseren. Wat tien jaar geleden begon als een bijeenkomst met een kleine groep pioniers  is inmiddels uitgegroeid tot een grootschalige conferentie die mede mogelijk wordt gemaakt door de inbreng en praktijkervaringen van tientallen (zorg)organisaties die zich bij het Planetree netwerk hebben aangesloten. Samen zijn wij continu op zoek naar zin in alles wat we doen. Daarbij maken wij graag gebruik van alle lessen die we in de afgelopen jaren geleerd hebben door daarover met elkaar in contact te zijn en te blijven.

Op deze pagina vind je de laatste informatie over onze conferentie, waaronder het programma en de sprekers én je kunt je hier direct inschrijven. Houd ook onze social media in de gaten voor het laatste nieuws!

Ik wil erbij zijn!

Programma

Wil je weten hoe het programma voor de dag eruit ziet? Bezoek dan de programma pagina.

Sprekers

Dit jaar zijn onze hoofdsprekers cabaretier en schrijver Vincent Bijlo en hoogleraar neuropsychologie Prof. Dr. Erik Scherder.
Lees meer over hun inspirerende keynotes.

Vincent Bijlo – “Onbeperkt”
Vincent Bijlo, gefotografeerd door Shody Careman
Erik Scherder – “Zin in het brein”

Het Belevingsplein

Ook dit jaar is er weer een Planetree Belevingsplein. Het doel is de Planetree-zorg hoorbaar, zichtbaar, tastbaar en voelbaar te maken voor deelnemers aan de conferentie. Dé plek voor een laagdrempelige kennismaking met elkaar en elkaars goede praktijken, voor inspiratie en nieuwe inzichten. Meer weten over het Belevingsplein of zelf meedoen?
Kijk op de pagina voor het Belevingsplein!

Winnen!

Wist je dat je gratis entreekaarten kunt winnen? Hoe? Dat lees je hier.

Planetree Awards

Eén keer per jaar reikt Planetree de Planetree Awards uit voor de meest bijzondere en innovatieve projecten op het gebied van mensgerichte zorg. Dat gebeurt tijdens de jaarlijkse Planetree Conferentie op 22 maart 2018 in het NBC in Nieuwegein, de grootste conferentie op het gebied van mensgerichte zorg in Europa. Deze Awards zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor zorgverleners om (vernieuwende) patiëntgerichte initiatieven in praktijk te brengen. Breng ook je stem uit!