Planetree Conferentie 2017 ‘Ambities Waarmaken’

Op donderdag 23 maart 2017 vond in het NBC in Nieuwegein de 9e editie van de Planetree Nederland Conferentie voor Mensgerichte zorg plaats.

Deze Planetree conferentie stond in het teken van Ambities Waarmaken.
Ambities en waarmaken; twee woorden die nogal veel omvatten. Wat is jouw droom, wat is jouw ambitie op het gebied van mensgerichte zorg? En, niet onbelangrijk, hoe ga je dit waarmaken? Wat is nodig om jouw ambities in mensgerichte zorg waar te maken?

We kijken terug op een waardevolle bijeenkomst met inspirerende sprekers, inspiratie- en verdiepingssessies waarbij tijdens ontmoetingen veel ervaringen zijn uitgewisseld. Op het belevingsplein kon worden ervaren welke producten en diensten kunnen bijdragen aan het realiseren van mensgerichte zorg.
Planetree Labels werden uitgereikt aan organisaties die deze dit jaar hebben behaald en de uitreiking van de Planetree Nederland Awards 2017 vond plaats.

Bekijk de foto’s van 23 maart en denk bijvoorbeeld even terug aan het indrukwekkende verhaal van Gabriel Antonio.

De fotowedstrijd leverde weer prachtige beelden op van mensgerichte zorg in de praktijk, zoals deze foto van Sevagram.

Wie wonnen dit jaar de Planetree awards? Bekijk de genomineerde initiatieven en de winnaars.

De conferentie werd in 2017 gewaardeerd met een 8.2

Volgend jaar is
de 
10e Planetree Conferentie!

Mis het niet en noteer alvast
22 maart 2018

Nog even terugbladeren door het programma van 2017? Hier vind je het programma, de inspiratie- en verdiepingssessies en deelnemers aan het belevingsplein.

Planetree en ambities waarmaken in mensgerichte zorg

Planetree vindt dat iedereen recht heeft op mensgerichte zorg. Zorg die verder gaat dan lichamelijke zorg en een integrale aanpak vergt met aandacht voor de best mogelijke zorg, een helende omgeving en een vitale organisatie. Met deze visie inspireert en ondersteunt Planetree mensen en organisaties om hun ambities op het gebied van mensgerichte zorg waar te maken.

Merkbaar mensgerichte zorg

Bijna 40 jaar ervaring met het werken met de Planetree visie leert ons dat door het consistent doorvoeren van mensgerichte zorg verbeteringen gerealiseerd worden in patiënt-, cliënt- en medewerkerstevredenheid, ziekteverzuim en innovatie. Samen zorgt dit voor verbeterde organisatieresultaten en een sterkere reputatie van de organisatie. Kortom: iedereen wordt hier beter van.