Het Planetree Belevingsplein

 

Belevingsplein: mensgerichte zorg ervaren
Net als afgelopen jaren laten we tijdens de conferentie op het Belevingsplein diverse producten en diensten zien. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: ze passen allemaal bij de visie en filosofie van Planetree en dragen bij aan mensgerichte zorg in de praktijk. Op het Belevingsplein vind je bij Planetree aangesloten organisaties en andere bedrijven die je uiteenlopende onderwerpen laten beleven. Denk bijvoorbeeld aan aromatherapie, coaching, domotica, woninginrichting, voedingsconcepten, robotica en muziek.

Planetree Belevingsplein: waar zorg en bedrijfsleven elkaar ontmoeten

Hoe werkt het?

 

Bedrijven en organisaties kunnen zich aanmelden voor een plek op het Belevingsplein in de grote gemeenschappelijke ruimte van het NBC in Nieuwegein. Er is ruimte voor maximaal 30 stands. Het Belevingsplein is een vast programma-onderdeel op de dag en opent tegelijk met de conferentie om 08.30 uur. De stands zouden dan al volledig ingericht moeten zijn.

Aanmelden kan via info@planetree.nl

Wat kunnen wij je bieden?

 

Een plek op ons Belevingsplein – Totale kosten €1.500,- (ex. btw)

Presenteer jezelf met een stand op ons Belevingsplein. Hier kom je voor, tijdens en na de conferentie persoonlijk in contact met de ongeveer 700 bezoekers. Overleg over exclusiviteit binnen jouw branche is mogelijk.

  • Exposure via diverse media: Voor, tijdens en na onze conferentie staat Planetree Nederland extra in de spotlight. Maak ook gebruik van deze aandacht door vermelding van je naam en logo in ons programma, onze digitale nieuwsbrief, de conferentiesite, via onze sociale mediakanalen of met een redactioneel stuk in onze digitale nieuwsbrief. Bereik: 550+ facebookvolgers (wekelijks bereik van 5000+ lezers), 630 LinkedIn volgers, 340 Twittervolgers, 5300 contactpersonen die onze digitale nieuwsbrief ontvangen en 1200 geadresseerde bestuurders van zorginstellingen in Nederland.
  • Een redactioneel item in onze digitale nieuwsbrief
  • Twee entreekaarten voor de conferentie (met een totale waarde van €790,-)

 

Een plek in ons programma – extra kosten: €500,- (ex. btw)

Extra opvallen? Presenteer jezelf dan tijdens een 45 of 75 minuten durende sessie of workshop tijdens de conferentie. Laat zien wat jouw product of dienst bijdraagt aan mensgerichte zorg in de praktijk. Bezoekers zich kunnen inschrijven. Op verzoek kunnen wij specifieke doelgroepen attenderen op jouw workshop.

  • Deelname aan de Planetree Virtuele Marktplaats is bij deze optie zonder kosten inbegrepen in ons aanbod (met een waarde van €300,-)

 

De virtuele Planetree Marktplaats – kosten: €300,- (ex. btw)

Wij willen de bij ons aangesloten zorgorganisaties nog uitgebreider ondersteunen door hen te verbinden met bedrijven en organisaties die producten en diensten aanbieden op het gebied van mensgerichte zorg. Je vindt deze Virtuele Marktplaats op onze website. Hier kunnen zorgorganisaties en bedrijven elkaar vinden en inspireren.

Dit jaar op het Belevingsplein

Bestel direct tickets in de webshop