Deel dit bericht

Evenementen / Nieuwsberichten / tour

Speciale aanbieding training design thinking ofwel Creatief Menselijk Ontwerpen

Den Haag, 04 oktober 2019Op 25 november aanstaande vindt de eendaagse training ‘Creatief Menselijk Ontwerpen voor de zorg’ plaats bij In De Ruimte in Utrecht. Deze training wordt georganiseerd door Planetree in samenwerking met Design Lab en The Pivot Group uit Canada. In deze training leer je een nieuwe innovatieve manier voor het anders inrichten en verbeteren van de zorg én gelijkwaardige samenwerking met cliënten vorm te geven.

Maak gebruik van deze unieke kans om binnen één dag kennis te maken met design thinking. Kom je met je team en neem je een ervaringsdeskundige mee? Dan bieden we je graag korting.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over de training vind je in onze flyer en hier kun je je direct aanmelden!

Planetree Nederland
Mensen in kwetsbare situaties zoals ziekte, ouderdom, handicap of verwarring verdienen veiligheid, liefde, vakmanschap en onze volle aandacht. Zorg zoals je het je dierbaren gunt. Stichting Planetree Nederland is een non-profit organisatie die dit mogelijk wil maken. Alles wat we doen is erop gericht dat zorg als goede zorg ervaren wordt en met plezier gegeven. Planetree inspireert, adviseert en begeleidt zorgorganisaties om dit in strategie en praktijk te realiseren én te blijven verbeteren.

The post Speciale aanbieding training design thinking ofwel Creatief Menselijk Ontwerpen appeared first on Planetree.

Deel dit bericht