Deel dit bericht

planetaal / Planetree Partner / Progressional People / Virtuele Marktplaats

Progressional People en Planetree versterken elkaar op weg naar mensgerichte zorg

Progressional People en Planetree trekken samen op als het gaat om thema’s zoals zelfsturing en werkplezier. Want, als je medewerkers meer ruimte geeft voor eigen regie en vakmanschap, dan heeft dit niet alleen positieve invloed op werkplezier, maar ook op cliëntgerichte zorg.

Een mooi voorbeeld waarin Planetree en Progressional People elkaar versterkten is de transformatie naar een zelfsturende organisatie bij Planetree organisatie Libra Revalidatie & Audiologie. Planetree en Progressional People werden beide ingeschakeld. Libra had een duidelijke koers voor ogen maar had behoefte aan ervaring in een transitietraject naar zelfsturing. Zoals bestuurder Buitendijk het formuleerde: “We zijn een ster in draaiboeken en implementatieplannen, maar zelfsturing vraagt een nieuwe, organische manier van richting geven, loslaten, trainen en coachen.” Waar Planetree de organisatie scherp hield op de grotere transformatie naar mensgerichte zorg, bracht Progressional People expliciete kennis in van zelfsturingsprocessen, leiderschap, talentwaarderend werken en teamontwikkeling. Libra was blij met de ontwikkelingsgerichte, sterke-punten-benadering van Progressional People. Medewerkers leren daarin om elkaar aan te spreken op talent, wat een nieuwe taal creëert die continu bijdraagt aan cultuurverandering. Lees meer over dit project op de website van Progressional People.

Om tot mensgerichte zorg te komen, is het belangrijk om te investeren in de medewerkers die deze zorg bieden. Of het nu gaat om talentontwikkeling, teamontwikkeling of leiderschap. Progressional People daagt mensen en organisaties uit. Om kritisch naar zichzelf te kijken. Om een nog betere versie van zichzelf te worden. De adviseurs van Progressional People helpen mensen en organisaties op een niet conventionele manier om de beste te worden en voorop te lopen. Omdat ze denken dat het anders en beter kan in de zorg. Met gelukkige medewerkers en tevreden cliënten als resultaat.

www.progressionalpeople.nl

 

The post Progressional People en Planetree versterken elkaar op weg naar mensgerichte zorg appeared first on Planetree.

Deel dit bericht