Deel dit bericht

Alle sectoren / Betere zorg / Events / Gezonde organisatie / Groenhuysen / inspiratie / Nieuwsberichten / ouderenzorg / planetaal / Planetreeweek

Planetree week bij Groenhuysen geslaagd

Groenhuysen, organisatie voor ouderenzorg in de regio Roosendaal, organiseerde op 12, 13 en 14 juni voor het eerst een eigen Planetreeweek met als doel om kennis te delen, en nog meer mensen te inspireren en kennis te laten nemen van alle initiatieven bij Groenhuysen.

 

Geschreven door Sindy van Keulen, Planetree Coördinator Groenhuysen

Groenhuysen omarmt Planetree om nog beter mensgerichte zorg te bieden. We laten ons daarbij iedere dag opnieuw inspireren door wat klanten nodig hebben en wat zij wensen. Dit uit zich binnen Groenhuysen in mooie initiatieven. Vorige week is om deze reden ook voor het eerst onze Planetreeweek georganiseerd. Tijdens de Planetreeweek lieten wij zowel medewerkers van Groenhuysen als van andere zorgorganisaties onze mooie initiatieven zelf ervaren. Zo gaven we onder andere de verdiepingssessies die we ook gegeven hebben op de Planetreeconferentie 2018 in Nieuwegein afgelopen maart, en hebben we een workshop gehouden over het tot stand komen van “De Fitroute”, het initiatief waarmee wij dit jaar de Planetree award wonnen. Een geweldige beloning.

Wij wilden graag alle inspiratie die we zelf hebben opgedaan op de Planetree Conferentie 2018 in Nieuwegein ook delen met alle andere collega’s nog meer medewerkers, cliënten, vrijwilligers en familie om hen te inspireren. En natuurlijk willen we ook graag onze eigen initiatieven onder de aandacht brengen om elkaar te inpsireren en van elkaar te kunnen blijven leren. Daar waar alle begin moeilijk is hebben we tijdens onze Planetreeweek meer dan 150 deelnemers gehad aan onze workshops en hebben we mooie complimenten mogen ontvangen. “Wat ben ik toch trots op deze organisatie en hoe bijzonder is het dat ik zo geraakt wordt door mijn eigen collega!” Het was dus een week waar we met trots op kunnen terugkijken!

Meer informatie over Groenhuysen vind je op www.groenhuysen.nl

 

Hieronder een kleine foto-impressie van de Planetree week.
©Groenhuysen

The post Planetree week bij Groenhuysen geslaagd appeared first on Planetree.

Deel dit bericht